24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Tırnak törpüsüyle cinayet

Beşiktaş'ta bir kadın, evli ablasının evinde kalan kız kardeşine sarkıntılık ettiğini öne sürdüğü eniştesini, kalbine tırnak törpüsü saplayarak öldürdü. Olayın ardından kaçan katil zanlısı genç kadın, Beşiktaş'ta bir pastanede yakalanarak gözaltına alındı.


Beşiktaş Fulya Ayazma Deresi Caddesi'nde, sabah saatlerinde yaşanan olay, iddiaya göre şöyle gelişti:


27 yaşındaki E.A, bir süredir ablasının evinde misafir olarak kalan kız kardeşi 24 yaşındaki Serpil K.'ya sarkıntılık ettiğini öğrendiği eniştesine "Kız kardeşime sarkıntılık ediyormuşsun. Bir daha tekrarlama" dedi. Bunun üzerine alkollü olduğu öğrenilen enişte Kocaman, sinirlerine hakim olamayınca, genç kadını sokak ortasında dövmeye başladı.


E.A, eniştesinin kendisine saldırması üzerine, çantasındaki tırnak törpüsünü çıkararak Kocaman'ın göğsüne sapladı. Kalbinden yaralanan Kocaman kanlar içinde yere yığılırken, genç kadın olay yerinden kaçtı. İki çocuk babası olan Bayram Kocaman, çevredeki vatandaşlar tarafından Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.


Olaydan sonra kayıplara karışan E.A. ise kısa süre sonra Beşiktaş'ta bir pastanede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Eniştesinin öldüğünden habersiz olan E.A, Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.


Polise ifade veren E.A, eniştesinin, ablasında kalan kız kardeşine sarkıntılık ettiğini öne sürerek, "Kız kardeşim, bir süre için eniştemle ablamın evinde kalmıştı. Bayram Kocaman, kardeşime sarkıntılık etmiş. Serpil de durumu bana anlattı. Ben de o zamanlar eniştemi ikaz ederek uyardım. Ancak Bayram sarkıntılık etmeye devam edince, dün tartıştık. O an kendimi kaybettim. Çantamdaki törpüyü kalbine sapladım" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2005 Cumartesi 23:31:39
Güncelleme :6 Temmuz 2005 Çarşamba 12:06:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?