20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Tokat Turhal'da 2,5 trilyon heyecanı!

Tokat’ın Turhal İlçesi’nde, trilyon heyecanı yaşanıyor. Milli Piyango çekilişinde 2.5 trilyonun Turhal’a çıktığını öğrenen vatandaşlar heyecan yaşıyor.

Turhal’da Karadenizbirlik Market’te tezgahtar olarak çalışan Hüseyin Aldatmaz, sabah işe geldiğinde 2.5 trilyonu son bir rakamı ile kaçırmanın üzüntüsünü yaşadı. Hüseyin Aldatmaz (28) bileti babası Ekrem Aldatmaz’ın aldığını, büyük ikramiyeyi bir numara ile kaçırdığını sabah öğrendiğini belirterek, ’’Büyük ikramiye bana çıksaydı yaşamıma aynı şekilde devam ederdim. Ama yine sağlık olsun. İlçemize büyük ikramiyenin çıkması inşallah hayırlı olur’’ dedi.

Büyük ikramiyenin Öztürk Eczanesi sahibi Eylem Öztürk’e çıktığı söylentilerinin yayılması Öztürk ailesinde şaşkınlıkla karşılandı. Mimarsinan Öğretmenevleri’nde ikamet eden baba Mahmut Öztürk, oğlu Eylem Öztürk’ün Diyarbakır’da asker olduğunu belirterek, "Büyük ikramiyenin oğluma çıkması imkansız. Çünkü kendisi burada olmadığı için bilet almadı. Bizim aldığımız biletlere büyük ikramiye isabet etmedi. Bu tür söylentiler nereden çıktı anlayamadık" diye konuştu.
Biletin, Turhal Otobüs Terminali’nde satıldığını iddia eden çalışanlar, biletin bir yolcu tarafından alınmış olabileceğini söyledi.
Terminalde çalışanlar arasında büyük ikramiyenin terminalde çalışan birisine çıktığı iddiası çalışanları harekete geçirdi. Evlerini telefonla arayan otogar işletmesinde çalışan kişiler, biletlerini kontrol etti.

TOKAT-(İHA)
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2004 Perşembe 16:27:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?