27
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Top model Lima esti gürledi

'Tek sigara içilirse kulübü terk ederim'

"Var mısın, Yok musun?" isimli yarışma programı için Türkiye'ye gelen ünlü top model Adriana Lima, kendisine verilen özel partide rüzgâr gibi esti..

Dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima 'Var mısın Yok musun?' yarışmasının çekimleri için geldiği Türkiye'de, ayağının tozuyla kendisi için Al Jamal'da verilen partiye katıldı. Türkiye'ye geldiğinde tek şart olarak bayan koruma isteyen Lima iki bayan koruma ve yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı ile kulübe geldi.

Güzel mankenin kulübe girerken koyduğu şart ise oldukça ilginçti. 150 kişilik davette sigara içilmemesini isteyen Lima, "Bir tane bile sigara içilirse hemen burayı terk ederim" dedi. Davete katılanlar da kulübün kapısında sigarasını içti. Et yemeyen Lima'nın diğer isteği ise mönünün vejetaryen olmasıydı. Brezilyalı mankenin dansözlerle göbek attığı sahne ise görülmeye değerdi. İki dansözle davetlilerin alkışları eşliğinde kırk yıllık dansözler gibi kıvıran Lima, göz kamaştırdı.

30 SANİYE İÇİN 17 MİLYON DOLAR
Lima, dün de Boğazı gezip Anadolu yakasında balık yedikten sonra Beşiktaş'taki Four Seasons Otel'de basın mensuplarıyla buluştu. Ünlü manken "Burada olmaktan çok mutluyum. İnsanlar çok sıcak ve içten aynı Brezilyalılar gibisiniz" dedi. Ünlü manken, Al Jamal'daki sigara yasağı konusunda ise "Sağlıklı bir hayat için içmemek gerekir. Başkasının içtiği sigaradan benim zarar görmem anlamsız değil mi?" diye sordu. Acun Ilıcalı da Lima'nın "Victorya Secret" için çok önemli olduğunu vurgulayarak "Bir reklamda 30 saniye görünmesi için 17 milyon dolar verdiler" diye konuştu.

Sabah
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 06:01:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet ali bayram IP: 85.104.242.xxx Tarih : 25.01.2009 12:23:31

bir manken 30 saniye için bir reklam oynayarak 17 milyon dolar kazanıyor ama bizim insanlarımızda sabahtan akşama kadar 20 tl için çalışıyor aradaki farka bakın ve 17 milyon dolar kazanması için ömrünün sonuna kadar sülalesi ile birlikte hep birlikte çalışsalar değil 17 milyon dolar 250 milyarı bir araya getiremezler hak buysa söylenilecek başka söz bulamıyorum buna saygı duyarım ama bu kadarında pes doğrusu