19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Trabzon, kombinede rekora koşuyor

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, bugüne kadar 15 bine yakın kombine kart satışı gerçekleştirdiklerini belirterek, ellerinde 2 bin civarında kombine kart kaldığını söyledi.

Trabzonspor taraftarına kombine kartlara gösterdikleri ilgi dolayısıyla teşekkür eden Tunç, "Yeni sezonda taraftarımıza layık olabilmek için yönetim kurulu olarak elimizden geleni yapıyoruz. Kombine kart kampanyamıza büyük ilgi gösteren taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu durumdan çok memnunuz. Bu sayede yönetim kurulumuzun çalışma şevki ve heyecanı da artıyor." dedi.

Kombine kart satışlarının maçların başlayacağı tarihe kadar tükenmesini beklediklerini kaydeden Tunç, "Trabzonspor, tarihinde ilk olarak kombine kart satışlarında böyle bir durumu yaşıyor. Forma satışlarında da patlama yaşıyoruz. Başlattığımız çalışmalar ve yaptığımız kampanyalarla taraftarımızın kulüplerine daha çok sahip çıkmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Taraftarımız da bu çalışmalarımıza karşılığını fazlasıyla veriyor. İnşallah yeni sezonda hep birlikte güzel günler yaşayacağız." şeklinde konuştu.

Bu arada Trabzonspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı.

Yanal, yönetime rapor sundu

Yeni sezon öncesi yaptığı kaliteli transferlerle adından söz ettiren Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, yapılan kamp çalışmalarıyla ilgili yönetim kuruluna raporunu sundu. Oyuncuların antrenmanlardaki çalışma temposundan karakterlerine kadar geniş bir rapor sunan Yanal, takımından memnun olduğunu kaydetti. Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu da konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Teknik direktörümüz yeni sezon hazırlıklarının oldukça olumlu ve futbolcuların kaynaşması bakımından da faydalı geçtiğini bize iletti. Takımda problem oluşturacak bir oyuncunun olmadığını belirtti." dedi.

...
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2008 Çarşamba 04:10:32
Güncelleme :23 Temmuz 2008 Çarşamba 04:16:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?