17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Trabzon Mc Donalds'a bomba: 6 yaralı

Trabzon’da Mc Donalds’ta meydana gelen patlamada 6 kişinin yaralandığı bildirildi.

Atatürk Alanı’nda Mc Donalds’ın giriş kapısında meydana gelen patlamada yaralanan Özlem Arız (16), Hasan Koç (66), Merve Serdar (16), Derya Değirmenci (16), Gülcan Toprak (16) ve Gülümser Kurt (16), Numune Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Patlamanın ardından olay yerine gelen Trabzon Emniyet Müdürü Ramazan Akyürek, olay yerinden kaçan kişinin eşkalini belirlediklerini, söz konusu kişinin yakalanması için polis ve jandarmanın operasyon başlattığını kaydetti.

Akyürek, şöyle konuştu:

"Bomba patlaması. Ancak cismini bilmiyoruz. Bir eşkal var, üzerinde çalışıyoruz. Örgüt işi mi, yoksa fevri bir davranış mı bilmiyoruz. Kimlik bilgileri hakkında da herhangi bir bilgimiz yok. Tek temennimiz, kısa sürede yakalayabilmek."

Görgü tanığı, Numune Hastanesi doktorlarından Ahmet Çubukçu, kızı İpek’in doğum günü dolayısıyla Mc Donalds’ta bulunduklarını belirterek, "Bir anda şiddetli bir patlamayla irkildik. Ortalığı bir anda toz bulutu kapladı. Bizimle birlikte bir başka çocuğun da doğum günü kutlaması vardı. Çocukları alarak dışarı çıktık, bu sırada bir kaç kişinin patlamanın etkisiyle yaralandığını gördüm" dedi.

Bu arada, patlamanın etkisiyle restoranın giriş kapısı önünde bulunan bir otomobilin camları kırıldı. Patlama yerinde çok sayıda çivinin bulunması ise dikkati çekti.
TRABZON
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2004 Pazar 19:10:28
Güncelleme :24 Ekim 2004 Pazar 19:17:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?