26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Trabzon Vural'ı '7' bitirdi!

Lige verilen aradan önce de Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden Bordo Mavililer, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçta Kasımpaşa'yı adeta gole boğdu.

Bir antrenman maçı havasında geçen mücadelede Trabzonspor'a galibiyeti getiren goller Umut (2), Alanzinho, Burak (2) ve Jaja (2), dan geldi. Kasımpaşa'dan Keller ise 60. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor, puanını 17'ye çıkardı. Kasımpaşa ise 2 puanda kaldı.

PAŞA EVİNE DÖNDÜ

Recep Tayyip Erdoğan Stadı, Kasımpaşa-Trabzonspor mücadelesiyle birlikte bu sezon ilk kez Spor Toto Süper Lig'de bir maça ev sahipliği yaptı.

Yeni yapılan tribünlerin inşaatı nedeniyle sezon başından bu yana maç oynatılmayan stat, kapılarını Kasımpaşa-Trabzonspor maçıyla lige açtı. Kasımpaşa bu sezon ilk kez sahasında bir lig maçına çıktı.Kasımpaşa ligde Trabzonspor mücadelesinden önce 2. haftada Bucaspor ve 4. haftada Kardemir Karabükspor ile olan maçlarını FİYAPI İnönü Stadı'nda, 6. haftada Fenerbahçe karşılaşmasını ise Ali Sami Yen Stadı'nda oynamıştı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yeni inşa edilen tribünlere bu maç için seyirci alınmadı.

 MAÇ GOLLE BAŞLADI

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadeleye Trabzonspor çok hızlı başladı ve 2. dakikanın ilk saniyelerinde bulduğu golle 1-0 öne geçti. Hızlı gelişen atakta Serkan sağ kanattan ortasını yaptı ve Alanzinho ceza yayı üstünde topla buluştu. Brezilyalo oyuncu bekletmeden sert bir vuruşla topu kaleci Murat'ın yanından ağlara gönderdi.

FARK 2'YE ÇIKABİLİRDİ

Maçın 24. dakikasında Trabzonspor ikinci gole de çok yaklaştı. Brezilyalı Alanzinho bir anda kaleciyle karşıya kaldı ama yaptığı vuruşta kaleci Murat Şahin başarılı bir refleksle topu çelmeyi başardı. İlk 25 dakikalık bölümde Kasımpaşa defanssı çok ciddi açıklar verdi.

ERSEN SAKATLANDI

Kasımpaşa, 28. dakikada zorunlu bir oyuncu değişikliği yaptı. Maçın başında sakatlanan Ersen Martin, daha fazla oyuna devam edemedi ve 28. dakikada yerini Bebbe'ye bıraktı.

33'TE SKOR 2-0 OLDU

Trabzonspor maçın ilk yarısında özellikle sağ kanattan çok etkili geldi. Yine bu kanattan gelişen bir ortaada Serkan 33. dakikada ortasını yaptı. Kasımpaşa defansının arasında kendini unutturan Burak Yılmaz, yerden bir plase gönderdi ve skoru 2-0 yapan golü attı.

KASIMPAŞA DAĞILDI

Kalesinde gördüğü 2 golden sonra iyice dağılan Kasımpaşa defansına ilk yarıdaki son darbeyi 44. dakikada Umut Bulut vurdu. Ceyhun'un orta sahadan attığı güzel pasta topu iyi kontrol eden Umut Bulut, Kasımpaşa defansının ofsayt diye duraklamasından da faydalanarak bomboş kaldı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Umut, skoru 3-0 yapan golü attı.

İlk yarı da Trabzonspor'un 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi...

2. YARI DA GOLLE BAŞLADI

Trabzonspor, ilk yarıda olduğu gibi 2. yarıya da golle başladı. Santra vuruşunun yapılmasının ardından Alanzinho, şık bir ara pasıyla topu Burak'la buluşturdu. Burak da kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu 4. kez Kasımpaşa filelerine gönderdi: 0-4

HER ATAKTA GOL POZİSYONU

Maçı bırakmış gibi bir görüntü çizen Kasımpaşa defanası karşısında Trabzonsporlu oyuncular neredeyse her dakikada bir gol pozisyonu yakaladı. Bunlardan birinde Umut, 58. dakikada kaleciyle karşı karşıya kaldı ama yaptığı vuruşta top direğe çarpıp auta gitti.

KELLER KIZARDI, JAJA OYUNDA

Kasımpaşa, maçın 60. dakikasında sahada 10 kişi kaldı. Bebbe ceza alanına girdi ve Onur'un müdahalesiyle yerde kaldı. Ev sahibi takımın oyuncuları penaltı kararı beklerken hakem Suat Arslanboğa Bebbe'ye sarı kart gösterdi. Hakeme yoğun bir itiraz gösteren Keller, kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı. Trabzonspor da bu dakikada bir oyuncu değişikliği yaptı. Alanzinho'nun yerine oyuna dahil olan isim Jaja oldu...

JAJA SİFTAH YAPTI

Trabzonspor'un Metalist Kharkiv'den transfer ettiği Jaja, Kasımpaşa karşısında bulduğu golle bordo mavili forma altındaki ilk golünü attı. Defansın arkasına sarkan Brezilyalı golcü, Murat Şahin'le karşı karşıya kaldı ve ince bir vuruşla topu rahatça filelere gönderdi ve skor 5-0 oldu.

2 GOL DAHA GELDİ

Kasımpaşa'nın 10 kişi kalmasından da faydalanan Bordo Mavililer, maçın kalan bölümünde Umut ve Jaja'yla birer gol daha buldu ve skor da 7-0 oldu. Maç da bu skorla Trabzonspor lehine sonuçlandı.

Fotomaç
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2010 Pazar 17:24:56
Güncelleme :17 Ekim 2010 Pazar 17:40:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?