22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Trabzon’da 21 sivil toplum örgütünden ortak açıklama

Trabzon - Trabzon’da 21 sivil toplum örgütünun başkan ve temsilcileri tarafından yapılan ortak açıklamada, "Trabzon üzerinde, son günlerde dış güçler ve onların taşeronları tarafından çirkin oyunların tezgahlanmak istendiği" kaydedilerek, buna karşı "temkinli" olunması istenildi.

Ortak açıklamada, Trabzon’da 4 gün önce yaşanan olayların etkisi geçmeden, F Tipi cezaevleri bahane edilerek açıklama yapılmak istendiğine dikkat çekildi.

Açıklamada, güvenlik güçlerinin rica ve uyarılarına rağmen adeta halkı tahrik etmek için her yolu deneyenlerin dün yine aynı şekilde davrandıkları belirtildi.

Olaylara bir kısım vatandaşların maalesef alet olduğu ifade edilen açıklamada, "Trabzon halkını, Trabzon üzerinden ülkemizin huzurunu bozmaya, kaos ve kargaşa ortamı yaratarak birlik ve beraberliğimizi zedeleyip dış güçlerin emellerine hizmet etmeye çalışanlara karşı temkinli olmaya davet ediyoruz. Gelin, karanlık güçlerin oyunlarını boşa çıkartalım ve asayişin teminini güvenlik güçlerine bırakalım" denildi


AA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2005 Salı 00:03:22
Güncelleme :12 Nisan 2005 Salı 00:05:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?