23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Trabzon'da kayıp sayısı 7'ye yükseldi

Trabzon'un Of, Çaykara, Dernekpazarı ve Hayrat ilçelerinde yaşanan sel ve heyelanlarda kaybolanların sayısının 7'ye yükseldiği belirtildi.

İl Kriz Merkezi Başkanı ve Vali Yardımcısı Mehmet Özmen, Of İlçesi'ne bağlı Keler Köyü'nde Sevim Sert'in sele kapılarak öldüğünü hatırlatarak, ''Aynı köyde kayıp olarak açıklanan Tuncay ve Mevlüde Sert, Nuray Şimşek ile Elmas Yılmaz'ın yanı sıra Ordu'dan Trabzon'a çalışmak üzere gelen ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 erkek şahsın da kayıp olduğunu belirledik'' dedi.

Özmen, Çaykara İlçesi'ne bağlı Ulucami Köyü'nde ölen 3 kişinin yanı sıra Muhammet Güven (60) isimli yaşlı adamın da kayıp olduğunu hatırlatarak, bölgede toplam 7 kişinin kayıp olduğunu kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2005 Salı 23:40:37
Güncelleme :3 Ağustos 2005 Çarşamba 00:58:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ali Durmaz IP: 84.174.233.xxx Tarih : 3.08.2005 00:16:15
merhaba arkadslar Tirabzonda yasanan sel felaketi aslinda bu güne kadar bizi ve ülkeyi yönetenlerin sucu carpik yapilanmaya göz yumuldugu gibi hic bir sehirde dogru dürüst alt yapi calismalari yapilmamistir.Cünkü onlarin derdi ülkeyi en iyi kim soyarsa daha fazla parayi kim cebe indirirse,ülkenin yer alti ve yer üstü zenginlik kaynaklarini kim fazla satarsa hesabi icindeler.bu ve buna benzer zihniyetler tarafindan yönetilirsek olacagi budur cünkü bu burjuva iktidarlari halkin taleplerine kulak vermezler.yapilacak tek sey vardir ülkemizin calisanlari üretenleri ülkede söz ve yönetime talip olmadan büyle vakalardan kurtulmak zor olacak diye düsüpnüyorum. afet deyip gecistirirler.oysa insan oglu doga olaylari karsisinda bu kadar aciz degildir.bu felaketler fazla can ve mal kayibina sebep vermeden önleyebilirler. saygilar