18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Trabzonspor da kupada yok

Dün, Galatasaray'ın kupaya veda etmesinden sonra bugün bir şok da Trabzonspor yaşadı. Bordo-mavili takım, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Antalyaspor'a normal süresi 1-1 biten maçın uzatma dakikaları sonunda 2-1 mağlup oldu ve kupaya veda etti. Antalyaspor ise çeyrek finale adını yazdırdı...Mardan Stadı'nda oynanan karşılaşmada kırmızı - beyazlı takıma galibiyeti getiren golleri 44. dakikada Emrah Başsan ile 91. dakikada Musa Aydın kaydetti.

Bordo-mavili takımın tek golü ise 71. dakikada Burak Yılmaz'dan geldi.

Bu sonuçla Trabzonspor kupa dışında kalırken Antalyaspor çeyrek finale çıktı.

ÖZDİLEK TRİBÜNE GÖNDERİLDİ

Hakem Süleyman Abay, karşılaşmanın ikinci yarısında yaşanan bir pozisyon sonrasında kendisine yoğun şekilde itiraz eden Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek'i tribüne gönderdi.

BURAK YILMAZ YEDEK

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu eski Antalyasporlu Burak Yılmaz, maçta yedek kulübesinde oturdu. Teknik heyet bunun bir taktik anlayışı nedeniyle uygulandığını söyledi.

COLMAN VE TOLGA KADRODA YOK

Trabzonspor teknik heyeti, önümüzdeki pazar günü ligde oynanacak Galatasaray maçını düşünerek Colman ile Tolga'yı Antalya'ya getirmedi.

MARDAN SİNEK AVLADI

Medical Park Antalyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan Türkiye Kupası 4'üncü tur maçına ev sahipliği yapan Mardan Stadı, belki de tarihinde ilk kez yok denecek kadar az bir seyirciyi ağırladı. Yetkililer karşılaşmaya ilgi duyulmamasını, stadın uzaklığı ile canlı yayından kaynaklandığını ifade etti.

2 SOLBEK GÖREVDE

Antalyaspor, Trabzonspor ile oynadığı Türkiye Kupası 4'üncü tur maçına defansın solunda görev yapan 2 oyuncuyla başladı. Aynı mevkide görev yapan Veselin Minev ile Musa Nizam zaman zaman kademeli olarak ileriye çıkarak takımının hücum hattına katkı sağladı.

STAT: Mardan Stadı
HAKEM: Süleyman Abay
MP ANTALYASPOR: Ömer, Erkan, Musa Nizam, Ali Turan, Minev, İbrahim Dağaşan, Musa Aydın, Doğa, Ali Zitouni, Emrah, Jaba
TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Celutska, Giray, Cech, Zokora, Adrian, Alanzinho, Volkan, Olcan, Halil Altıntop
GOLLER: Dk.44 Emrah, Dk.91 Musa Aydın (MP Antalyaspor) Dk.70 (Penaltıdan) Burak Yılmaz (Trabzonspor)
SARI KARTLAR: Dk.39 Doğa Kaya, Dk.70 Ali Turan, Dk.76 İbrahim Dağaşan, Dk.85 Minev, Dk. 120 Musa Nizam (MP Antalyaspor), Dk.47 Giray, Dk.64 Serkan Balcı, Dk.67 Volkan Şen, Dk.108 Burak Yılmaz, Dk.110 Alanzinho, Dk.112 Zokora, Dk.119 Olcan (Trabzonspor)

 

...
Yayın Tarihi : 21 Mart 2012 Çarşamba 20:52:32
Güncelleme :21 Mart 2012 Çarşamba 21:01:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?