19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Trabzonspor takibe devam ediyor

Trabzonspor, Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Gaziantepspor’u 2-1 mağlup ederek, zirve takibini sürdürdü.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, maç sonrası yaptığı açıklamada, her 2 takımın da iyi bir mücadele ortaya koyduğunu belirterek, "Oyun genelinde iyi olan taraf bizdik, birçok pozisyon bulduk ancak bu pozisyonları değerlendiremedik. Adam paylaşımında yaptığımız bir hatadan dolayı gol yedik. Risk alarak gol bulmayı hedeflediğimiz sırada da 2. golü kalemizde gördük. Yine de oyunu bırakmadık ve son dakikalarda girdiğimiz pozisyonlardan birisini değerlendirdik. Trabzonspor’u ve bütün futbolcularımı en ufak bir şüpheye yer bırakmadıkları için kutluyorum" dedi.

Trabzonspor Başkanı Atay Aktuğ ise çok güzel bir maç olduğunu ifade ederek, "Her şeyden önce 3 puan aldığımız için sevinçliyiz. Şampiyonluk yarışında yolumuza devam ediyoruz. Herhalde son maça kadar da böyle devam edecek gibi görünüyor. Gaziantepspor da iyi oynadı ve centilmence mücadele ettiler. Biz de çok iyi oynadık, oyuncularımı galibiyetten dolayı kutluyorum. Fenerbahçe’nin maçları beni ilgilendirmiyor. Önümüzde Galatasaray maçı var, onu da alacağımıza inanıyorum. Allah utandırmaz inşallah" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan da, Gaziantepspor deplasmanından önemli bir galibiyet alarak, şampiyonluk yarışına devam ettiklerini ifade ederek, "Rakibin kaliteli kadrosu olduğunu ve zorlu bir deplasman mücadelesi olacağını biliyorduk. Oyuncularım sahaya yüreklerini koyarak, önemli bir deplasmandan 3 puan aldılar. Skor daha da farklı olabilirdi. Son dakikalar bizim için sıkıntılı geçti. Özellikle 2-0’dan sonra rehavete kapıldık, az daha bu rehavet bize pahalıya patlıyordu. Ligin sonuna kadar şampiyonluk yarışını devam ettireceğiz. Fenerbahçe maçından önce bizim için bu maç önemliydi. Kendi maçımızı kazanmazsak Fenerbahçe’nin mağlubiyeti bize bir şey sağlamazdı. Önemli olan bizim maçı kazanmamızdı, kazandığımız için mutluyum" diye konuştu.

GAZİANTEP-(İHA)
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2004 Cumartesi 23:01:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?