31
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Trafik bir aileyi yok etti

Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü 2 kişi de yaralandı. Bir yolcu otobüsü ile otomobilin karıştığı kazada 2’si çocuk olmak üzere aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti. 

Kaza, bugün saat 17.00 sıralarında Nazilli’ye bağlı Bereketli köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Nazilli’den Denizli istikametine seyir halinde olan Mehmet Sadebal (46) yönetimindeki 09 DS 152 plakalı otomobil ile Denizli’den Aydın’a yolcu götüren Muharrem Temur idaresindeki 26 TP 784 plakalı otobüs Aydın-Denizli E-87 Karayolu Öp-Koop Tesisleri önünde çarpıştı. Kaza sonrası hurdaya dönen otomobilin içerisinde bulunan araç sürücüsü Mehmet Sadebal, eşi Mevlüde Sadebal (35), çocukları Devrim Sadebal (12) ve A. Mehmet Sadebal (6) ile kardeşi Cesur Sadebal (23), olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada otobüste bulunan Mehmet Ali Atay ve Gülay Evren isimli yolcularda yaralandı. 

Kaza sonrası olay yerine gelen Nazilli İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, olay yerinde incelemelerde bulundu. Kurtarma çalışmalarını ve trafik önlemlerini yerinde takip eden Yıldız, yaşanan kazadan ötürü büyük bir üzüntü yaşandığını ifade etti. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan Aydın-Denizli E-87 karayolu araçların olay mahallinden kaldırılması ve temizliğin yapılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Kaza nedeniyle yoldan çıkarak şarampole devrilen otobüs ise çekiciler yardımıyla, sıkıştığı yerden kurtarıldı. 

Yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslar ile Nazilli Devlet Hastanesi sevk edildi. Tedavileri süren yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kazada hayatını kaybedenlerin cesetleri sıkıştıkları yerlerden itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda kurtarılırken, cesetler otopsilerinin yapılması için morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2008 Salı 19:28:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?