30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Trafik canavarına 14 kurban

Şanlıurfa'da iki otomobil ve bir minibüsün karıştığı trafik kazasında ortalık kan gölüne döndü. 6 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Şanlıurfa-Gaziantep karayolunun 15. kilometresinde can pazarı yaşandı. Payamlı mevkiinde, Mehmet Çeken'in kullandığı 63 DY 105 plakalı otomobil, Ahmet Avcı yönetimindeki 63 ZH 867 plakalı bir yemek şirketine ait minibüsle kafa kafaya çarpıştı.

Bu sırada Gaziantep yönünden gelen Yunus Kirişçi'nin kullandığı 46 D 7743 plakalı otomobil de kaza yapan araçlara çarptıktan sonra yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücüler Ahmet Avcı ve Mehmet Çeken ile Halil Çeken, Kadir Çeken, Savaş Avcı ve Mustafa Avcı hayatını kaybetti. Araçlarda sıkışan Yunus (22) ve Mehmet Kirişçi ile Mehmet Avcı itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkarılarak ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden 4 kişi, 1 saatlik çalışma sonucunda araçlardan çıkarılabildi. Bu arada kaza yerine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Sarıca köyünde oturan Çeken ailesinin yakınları kazayı duyunca olay yerine akın etti. Kazaya karışan araçları taşlayan kazazede yakınları araçların içinde sıkışan cenazeleri geç çıkardığını iddia ettiği itfaiye ekiplerine de tepki gösterdi.

Ayrancı'da kaza: 3 ölü!

Karaman’ın Ayrancı ilçesinde hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Cavit Canikli (46) yönetimindeki 34 UF 3447 plakalı hafif ticari araç, Ayrancı-Ereğli karayolunun 20. kilometresindeki Ağızboğaz köyü yakınlarında devrildi.

Araçta bulunan Zeliha ve Musa Canikli ile Murat Taşkın hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü ile Fehmi Taşkın (18), Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Araçta bulunanların Antalya’da akrabalarının cenaze törenine katıldıktan sonra Sivas’a dönmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Otobüs kazası: 5 ölü, 11 yaralı
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, yolcu otobüsünün emniyet şeridindeki otomobil ve iş makinesine çarpması sonucu 5 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

reklam Edinilen bilgiye göre, Çorlu yolu üzerindeki çiftlikler mevkisinde, İsmail Hakkı Şahin'in kullandığı 16 NZ 450 plakalı yolcu otobüsü güvenlik şeridinde duran 59 YD 508 plakalı otomobil ile 34 06 91 58 plakalı iş makinesine, çarptı.

Kazada, otobüs sürücüsü İsmail Hakkı Şahin, otomobilde bulunan Ahmet Bormalı ve Mehmet Bormalı kardeşlerle Cemal Arıcan ve iş makinesinin sürücüsü Mehmet Sümbül, olay yerinde hayatını kaybetti.

Otobüsteki yolculardan Mustafa Can, Regaip Destancı, Hacer Metin, Ayşenur Aytan, Gülay Acar, Sinem Evirgen, Yiğit Mutlu, Mehmet Kemal Mertsoy, Ümit İrem, Gizem Demir ve Mertal Bahar yaralandı.

Olay yerine gelen çok sayıda ambulans yaralıları ilçedeki hastanelere sevk etti.

Kaza nedeniyle trafik yaklaşık 2 saat süreyle tek yönlü sağlandı.

Çorlu Kaymakamı Ali Dursun ve öteki yetkililer olay yerinde incelemelerde bulundu. Cesetler cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Çorlu Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

 

AA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2011 Pazar 10:36:48
Güncelleme :14 Kasım 2011 Pazartesi 10:10:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?