25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Tuncay'a CHP'li gelin

Tuncay CHP'ye transfer oldu 

Futbol  kariyerini İngiltere'de sürdüren eski F.Bahçeli Tuncay ile CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen'in kızı Selen evlilik hazırlığında... Selen, babasından evlilik onayını aldı. Şanlı Ailesi ise kız istemeye hazırlanıyor. Sevgililerin nikah şahitleri de şimdiden belli: Deniz Baykal ve Fatih Terim...

Sevigen'in kızını sevdi evleniyor

Kariyerini İngiltere'de sürdüren futbolcu Tuncay Şanlı, CHP'li Mehmet Sevigen'in oyuncu kızı Selen'le evlenmeye hazırlanıyor. Çift önümüzdeki günlerde nişanlanacak. Evlilik ise yaz başında

F utbol yaşantısını İngiltere Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough'da sürdüren Tuncay Şanlı, CHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen'in yapımcı ve oyuncu kızı Selen Sevigen ile evlilik yolunda. Yaklaşık 2 yıl önce bir arkadaş grubunda tanışan Şanlı ve Sevigen'in dostluğu, bir süre sonra aşka dönüştü.

Bugüne kadar Türkiye-İngiltere hattında devam eden ilişki, Tuncay'ın evlilik teklifiyle ciddi bir boyut kazandı. Bir süre sonra durumdan babası Mehmet Sevigen'i haberder eden Selen, böylece ailesinin de onayını aldı.
Gelecek günlerde ailesiyle Sevigen Ailesi'ni ziyaret edecek olan Tuncay, Selen'i isteyip nişan yapacak. Düğün için düşünülen tarih ise yaz başı. İngiltere liginin bitmesinin ardından Türkiye'ye gelecek olan futbolcu, müstakbel eşiyle nikah masasına oturacak.

ŞAHİTLER FATİH TERİM VE DENİZ BAYKAL
İkili, mükemmel bir düğün için şimdiden hazırlıklara başladı. Selen'in nikah şahitliği için CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı, Tuncay'ın ise Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'i istediği söyleniyor.

NEREDEN ÖĞRENDİNİZ?
AKŞAM, Tuncay Şanlı ile evlilik hazırlığı yapan Selen Sevigen'e ulaştı. 'Hayırlı olsun' temennimize büyük şaşkınlık içinde 'Ne için?' diye yanıt veren Selen, 'Tuncay'la evleniyormuşsunuz?' sorusu karşısında ise büyük panik yaşadı. İlişkiyi yalanlamayan Sevigen, önce 'Nereden öğrendiniz?' diye sordu, ardından da 'Babam ve Tuncay'a sormadan bir açıklama yapamam' dedi.

Hazırlıklar başladı bile
TUNCAY Şanlı, İngiltere'de lig karşılaşmaları biter bitmez Türkiye'ye gelip nikah masasına oturacak. Aile arasında bir söz kesme ve nişan düşünen Selen-Tuncay çifti, güzel bir nikah töreni için şimdiden hazırlıklara başladı.

Fanatik Fenerli
1979 doğumlu Selen Sevigen, Bilkent Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdikten sonra, önce ABD'nin California Üniversitesi'nde ardından İngiltere'de London Academy of Music and Dramatic Arts'ta müzik ve sinema eğitimi aldı. Babasının ısrarlarına rağmen politikaya atılmayan Selen, bir dönem yönetmen Abdullah Oğuz'un asistanlığını yaptı. George Clooney, Helen Mirren, Kate Hudson ve Jennifer Garner gibi oyuncularına koçu Bernard Hiller'dan ders alıp oyunculuk kariyerine başladı. Bir süre Türkmax ekranlarında 'Gala' isimli sinema programının sunuculuğunu yapan genç kız, 'O Şimdi Mahkum' ve 'O... Çocukları' isimli filmlerde rol aldı. Fanatik bir Fenerbahçeli olan Selen'in en büyük hayali ise Fenerbahçe'nin Kurtuluş Savaşı'ndaki rolünü beyazperdeye akt

Akşam
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 06:17:58
Güncelleme :14 Ocak 2009 Çarşamba 06:36:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?