25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Turgut yüzünden bıraktım!

Korsanla mücadele edilmediğini ve bu nedenle albüm çıkarmama kararı aldığını hatırlatan Ankaralı Yasemin, özel bir televizyon kanalında yaptıkları programdan ayrılma nedenini ise 'Ankaralı Turgut'olarak gösterdi.

Zonguldak'ın Devrem ilçesinde özel bir organzasyonda yer alarak sahneye çıkan Ankaralı Yasemin, sıcak nedeniyle ayakkabılarını çıkardı. Beton sahnede çıplak ayakla dolaşan Ankaralı Yasemin, konsere yeterli ilginin olmamasını, programa katılan dinleyicilere şikayet etti. Az da olsa kalabalığa şarkı söylemeye başlayan Ankaralı sanatçı, bu kez ses sorunuyla karşılaştı. Düzeltilemeyen aksaklığın devam etmesi üzerine sanatçı, görevlilerin yanına kadar giderek görevlilere fırça attı. İstediği ses düzenini görevlilere anlatması üzerine sorun çözülürken, Ankaralı Yasemin, konseri sürdürdü.

Konser sonunda organizasyonu eleştiren Ankaralı Yasemin, "Aslında söyleyebilecek bir şey yok. 'Olabilir' diye bakmak zorundayım. Hiçbir şey dört dörtlük değildir ama bu kadar da eksik de olmamalıydı. Organizatörün bundan sonraki çalışmalarında önü açık olur inşallah. Küçücüktük, küçük bir aileydik. Her şeye rağmen güzeldi" dedi.

KORSANLA MÜCADELE

Yeni albüm çalışmaları ile ilgili soru üzerine sanatçı, korsanla yeterli düzeyde mücadele yapılmadığını ve bu albüm çıkarmayacağını belirtti. Korsanla mücadele için çıkarılan yasa olmasına rağmen uygulanmadığını söyeleyen Ankaralı sanatçı, "Yeni albüm yapmıyorum. Dünyada korsanla mücadele zayıf ama Türkiye'deki mücadele çok daha zayıf. Sarf ettiğimiz emeğin karşılığını alamadığımızı düşünüyorum. Hükümetin korsanla ilgili bir yaptırımını gördüğümde, yeni bir kaset çalışmasına başlayacağım. Tabi ki araştırmalarım, çalışmalarım var. Korsan nedeniyle henüz dile getirmek istemiyorum. Bir kırgınlığım söz konusu. Herkes halkın bilinçlendirilmesi konusunda söylemlerde bulunuluyor. Sadece halkın bilinçlendirilmesi ile olacak bir iş değil, kesinlikle yasanın gerektiğine inanıyorum. Yasamız var, ama uygulanması gerekiyor. Yasa uygulandığında, korsana bir çözüm bulunduğunda çok güzel bir albümle sevenlerimin karşısında olacağım" diye konuştu.

ANKARALI TURGUT' A TEPKİ

Ankaralı Turgut ile birlikte ulusal bir kanalda porogram yapan Ankaralı Yasemin, programdan ayrılmasının tek nedeninin ise partneri Turgut'un olduğunu söyledi. Partneri ile aralarındaki sorunlar nedeniyle ayrılma kararı aldıklarını anlatan Ankaralı Yasemin, "Programı bırakmam bir sorun nedeniyle idi. Sorunun, problemin olmadığı yerde bitişler olmaz.

Sorunumuz ise partnerim Ankara Turgut ile anlaşamamızdı. İyi bir şekilde başladık programımıza. İyi bir şekilde de bitmesi gerekiyordu. Böyle sonlanması gerekiyordu. Bu anlamda ikimiz ayrılık kararı aldık" diye konuştu. Ankaralı Turgut ile bir daha bir araya gelmeme kararı aldığı Ankaralı Yasemin, hemşehrisi olan eski partnerine tepkisini şöyle sürdürdü:

"Anlaşamadığım bir insanla, kesinlikle bir araya gelmem. Üstüne basa basa söylüyorum, bu Ankaralı Turgut ise hiç mümkün olmaz. Ankaralı Turgut ile asla hiç programda, hiçbir yerde, hiçbir organizede, hiçbir işte bulunmama kararı aldım. Çünkü çok üzüldüm, kırıldım. Daha öncesinde de bir kırgınlığım, tepkim vardı. Yanlış anlaşılmalar nedeniyle bir sataşması, saldırısı vardı. Alçak gönüllüğümü ve mütevazılığımı kullanarak, affettim. Ankaralı Turgut'tan tekrar beklemediğim şeyler gerçekleşti. Bir daha bir arada bulunmam"
Öteyandan Ankaralı sanatçı, müzik-eğlence programı ile yeniden ekranlara döneceğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2009 Cumartesi 14:39:09
Güncelleme :8 Ağustos 2009 Cumartesi 14:50:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kaan Uz IP: 212.156.58.xxx Tarih : 10.08.2009 09:48:59

Bu Ankaralı Turgutu dinlemek şöyle dursun görmeye bile tahammülüm yok... İnsanın miğdesine bulandıracak kadar itici ve kaba..Şarkılarında küfür ve belaltından başka hiç birşey yok..Bu ve bunun gibileri sanatçı diye lanse edenlere de yazıklar olsun diyorum...