17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Turhallı trilyonerin 'Bileti kaybettim' iddiası!

Tokat’ın Turhal İlçesi’nde, Milli Piyango biletine 2.5 trilyon lira isabet ettiği iddia edilen geçici işçi, bileti kaybettiğini söyledi. Büyük ikramiyenin Turhal Belediyesi’nde geçici işçi olarak çalışan Volkan Ateş’e (25) çıktığı iddia edilince, Ateş’in evinde telefonlar susmazken, aile yakınları da kendisini yalnız bırakmadı.

Bileti Zümrüt Şarküteri’den aldığını iddia eden Ateş, basın mensuplarına evinde yaptığı açıklamada, büyük ödül ile neler yapacağını anlattı.
Ancak alkollü olduğu gözlenen Ateş, biletin kendisinde olmadığını, akrabası olan Şerif Güngör tarafından bayide elinden alındığını söyledi. Ateş, "Büyük ikramiyenin bana çıktığını, gece çekiliş anında öğrendim. O anda inanamadım ve sabaha kadar uyuyamadım. Emin olmak için bileti satın aldığım bayiye gittim. O esnada yanıma uzaktan akrabamızın olan ve ayrıca bayi sahibi Mehmet Güngör’ün kız kardeşi Şerif Güngör geldi. Bana telkinlerde bulunarak nasıl anladıysa çıkan ikramiyeyi iyi kullanmamı söyledi. Tam o esnada cebimde olan bir kaç adet bileti çıkartırken bayi içerisinde yere düştü. O sırada sanıyorum ki Şerif, büyük ikramiye isabet eden bileti aldı. Bana da ’sen git evinde otur, kimseye bir şey söyleme, sakin ol’ dedi. Ben bu zamana kadar çok zor günler geçirdim. Asgari ücret ile geçinmeye çalışırken böyle bir şey başımıza geldi. Geçici işçi olmam nedeniyle kısa bir süre sonra işime son verilecekti. Amacım ikramiyeyi aldığımda ilçemize bir iş sahası açmak" dedi.

Ateş’in evine, bir süre sonra Turhal Belediye Başkanı Duran Evren geldi. Ziraat Bankası yetkilileri, noter ve avukat ile birlikte eve gelen Belediye Başkanı Evren, ’’Büyük ikramiyenin Turhal’a çıkması bizleri çok sevindirdi. Özellikle belediye çalışanımız olan bu kardeşimize çıkmasında ayrı bir mutluluk yaşadık’’ diye konuştu.

Başkan Evren, bileti aldığı iddia edilen Şerif Güngör’ü çağırdı. Bir süre Ateş ve Güngör ile özel konuşan Başkan Evren, çıkışta basın mensuplarına, "Şu anda haber yapılacak hiçbir şey bulunmuyor. Daha doğrusu biletin nerede ve kimde olduğu netlik kazanmadı’’ dedi.

TOKAT-(İHA)
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2004 Cuma 00:00:02
Güncelleme :2 Ocak 2004 Cuma 11:13:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?