20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Turhan Çömez konuştu!

Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltı kararı alınan ancak yurtdışında olduğu için arama kararı çıkartılan Balıkesir eski Milletvekili Turhan Çömez, Vatan'a konuştu.

Çömez, İngilizcesini ilerletmek için Londra'da bulunduğunu belirterek, “Üç aylık kendime program yaptım, iki ay daha buradayım” dedi. Çömez, dün Ankara'daki evinde yaşanan arama ve operasyon konusunda şunları söyledi:

Eşim aradı: Bir aydır Londra'dayım. Üç aylık bir program yaptım kendime. Sabah eşim aradı, kalabalık bir polis grubu Ankara'daki evime gelmiş. O sırada eşim ve iki oğlum evde bulunuyordu. Tepeden tırnağa her yeri aramışlar. Eşimin, oğlumun ve benim bilgisayarımı almışlar. Fotoğraf makinesi ve bazı CD'ler ile kitapları almışlar. Eşime sordum 'benimle ilgili talepleri var mı?' diye polisler 'hayır, yurtdışında olduğunu zaten biliyoruz' demişler.

..
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 08:57:27
Güncelleme :2 Temmuz 2008 Çarşamba 09:01:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alperen sahin IP: 88.230.225.xxx Tarih : 2.07.2008 19:58:06

yazıklar olsun bu temiz adamın neyle alakası olabilir adam zaten neyin ne olduğunu anlayıp istifa etti şimdi de yaptıklarına bakkk. TÜRKİYEMİZ KÖTÜYE SÜRÜKLENİYORRRR. Birileriyse kendini kurtarma telaşında