29
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Türk aileye toplu infaz!

ABD'de Türk bir aile evlerinde ölü bulundu. Basında yer alan bilgilere göre, Manas Uçar (58), karısı Margrit Uçar (49), ikiz kızları Grace ve Margo (21) ile Margrit'in annesi Fransuhi Kesisoğlu (72) evlerinde ölü olarak bulundu.

Aileden 3 haftadır haber alınamadığı olayın akrabalardan birinin camı kırarak eve girmesi ile ortaya çıktığı belirtildi. İlk belirlemelere göre olayın yaklaşık 3 hafta önce meydana geldiği sanılıyor. Cesetlerin bulunduğunda çürümüş olduğu kaydedilirken, otopsi işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Polis ailenin ölüm sebebinin araştırıyor. Manas ve Margrit Uçar'ın cesetlerinin yanında 2 silah bulunduğu, Manas Uçar'da kurşun yarası bulunduğu belirtildi. Olayın intihar ya da cinayet olabileceği ifade edilirken, ABD basını da olaya geniş yer ayırdı. Manas Uçar'ın Amerika'ya makine mühendisliği ile ilgili master ve doktora yapmak üzere geldiği, doktorasını tamamlamasının ardından üniversitede çalışmaya başladığı, eşi Margrit'in ise bir mücevher mağazası olduğu ifade edildi.

...
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 12:35:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
türk IP: 85.180.237.xxx Tarih : 28.05.2008 16:55:45

Bunlarin ismi bile Türk degil ben anlayamadim pardon haberci ustad