20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Türk kadını için ne dedi?

Boyner Holding şirketlerinden Ay Marka Mağazacılık bünyesine geçen İtalyan merkezli ayakkabı markası Divarese, moda ikonu Paris Hilton'un ayakkabı koleksiyonunu satışa sundu.

Koleksiyonun tanıtımı için önceki gün İstanbul'a gelen Paris Hilton, "Daha önce hazırgiyim koleksiyonuna ait ürünlerin de satışı olmuştu. Ama iki hafta gibi kısa bir sürede en fazla satış yaptığımız ülke Türkiye oldu" dedi.

'1 MİLYAR $'I YÖNETİYORUM'

Bugün 1 milyar dolarlık bir marka imparatorluğunu yönettiğini dile getiren Hilton, "Bu kolay olmadı. Parfümden aksesuara, ayakkabıdan çantaya kadar 17 farklı kategoride ürünümüz dünyanın 22 ülkesinde yaklaşık 500 mağazada satılıyor. Her hafta farklı ülkelerde, şehirlerde uyanıyorum. Ama başarı benim kanımda var. Tıpkı büyükbabam gibi ben de bir moda markası yarattım" dedi.

Bugüne kadar farklı sektörlerde yatırımları bulunan Hilton, "Bundan sonra da yapacak çok işim var. Televizyon şovu yapmayı, Filipinler'de beach clup açmayı, butik otel yapmayı, emlak işleri ile uğraşmayı planlıyorum. Oyunculuk ve albüm çalışmaları yapmaya da devam edeceğim ve yakın zamanda kitap yazacağım" diye konuştu. Daha sonra İstinye Park'ta imza gününe katılan Hilton'a engelli bir hayranı kolye hediye etti.

TÜRK KADINI BENİM GİBİ ZEVKLİ GİYİNİYOR

Türk kadınlarının kendisiyle aynı zevki paylaştıklarına dikkat çeken Hilton, "Türk kadınının moda zevkini beğendim. Onlar da gayet stil sahibi kadınlar. Benim markamı giyecekleri için çok mutluyum" dedi. "The Simple Life" adlı televizyon programında moda ikonu haline gelen Hilton, "Küçüklüğümden beri moda merkezlerini dolaşıp alışveriş yapıyorum. Kendi tarzımı da buna borçluyum" dedi.

1 YILDA 30 BİN ÇİFT SATARIZ

Divarese Operasyonları Direktörü Burçin Ünsal ise kış sezonunda 10 bin çift, 1 yıl sonunda da 30 bin çift Paris Hilton ayakkabı satışı hedefi koyduklarını söyledi. Ünsal, markanın toplam satış içinden yüzde 10 pay almasını beklediklerini belirtti.

Paris Hilton markasını Türkiye'ye getiren Ves Deri'nin Başkanı Moris Doenyas ise 2012 yaz döneminde markanın çantalarının da Divarese mağazalarında satışa sunulacağını, 2012'den sonra sadece Paris Hilton markalarının satıldığı mağazalar açmak istediklerinin de altını çizdi.

...
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2011 Cuma 12:40:37
Güncelleme :23 Eylül 2011 Cuma 12:59:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?