30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Turkcell Süper Lig'de görünüm

FENER AVERAJLA 3. SIRADA

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşmaya hızlı başlayan sarı-lacivertliler 13. dakikada Aurelio ile 1-0 öne geçti. Daha sonra 19. dakikada Kezman ve 43. dakikada Selçuk ile ilk yarıda 3-0 gibi net bir skor yakalayan Fenerbahçe, ikinci yarının 57. dakikasında yine Kezman'ın ayağından bir gol daha bularak karşılaşmayı 4-1 galip bitirdi. Puanını 54'e yükselten sarı-lacivertli ekip lig ikincisi Galatasaray'ın ardından averajla 3.'lüğünü sürdürdü.

LİDER BEŞİKTAŞ

Başkent deplasmanında Gençlerbirliği ile karşılaşan Beşiktaş, karşılaşmanın son dakikalarında Bobo'nun golü ile karşılaşmayı 2-1 kazandı ve 138 hafta sonra oturduğu liderlik koltuğundaki yerini korudu.

KAYSERİ'NİN SERİSİNİ CİMBOM BOZDU

Galatasaray ise ligde 7 haftadır yenilmeyen Kayserispor'u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında Sabri ve Ümit Karan'ın attığı gollerle Kayserispor'u 2-0 yenmeyi başaran sarı-kırmızılılar, 55 puan toplayan lider Beşiktaş'ı, 54 puanla takip etmeye devam etti.

SİVAS TAKİPTE

Bir diğer başkent temsilcisini evinde misafir eden Sivassor da 5 golün atıldığı maçta, Ankaragücü'nü 3-2 yendi. Puanını 54'e yükselten kırmızı-beyazlı takım zirvede kalma konusunda ısrarlı olduğunu gösterdi.

TRABZON MORAL BULDU

Trabzonspor da Trabzon'daki karşılaşmada Kasımpaşa'yı 2-1'le geçerek, geçen haftaki Konyaspor yenilgisinin ardından moral buldu.

TEK DEPLASMAN GALİBİYETİ BEŞİKTAŞ'TAN

25. haftada 30 gol atılırken, sadece 2 maç beraberlikle sonuçlandı. Bu hafta 6 karşılaşmayı ev sahibi ekipler kazanırken, deplasmanda kazanan tek takım Gençlerbirliği'ni Ankara'da yenen lider Beşiktaş oldu.

GOL KRALLIĞINDA 4 KOLTUK

Gol krallığı yarışmasında ise 11'er golle Fenerbahçeli Semih ve Ankaraspor'dan De Nigris, Kayserisporlu Gökhan Ünal ve Konyaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Kasımpaşa karşısında forma giyemeyen Trabzonsporlu Gökdeniz ilk sırada yer alırken, 10'ar golü olan Ümit Karan (Galatasaray), Mehmet Yıldız (Sivasspor), Holosko (Beşiktaş) ve Nonda (Galatasaray) ikinciliği, 9'ar golle de Beşiktaş'tan Bobo ve Fenerbahçeli Alex üçüncülüğü paylaşıyor.

Haftanın maçlarında alınan sonuçlar, 25. haftanın programı ve puan durumu şöyle:

Trabzonspor-Kasımpaşa........................: 2-1

Sivasspor-Ankaragücü.........................: 3-2

Gençlerbirliği-Beşiktaş......................: 1-2

Fenerbahçe-Vestel Manisaspor.................: 4-1

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor-Bursaspor..........: 2-2

Gaziantepspor-Çaykur Rizespor................: 1-1

Denizlispor-Ankaraspor.......................: 1-0

Galatasaray-Kayserispor......................: 2-0

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Konyaspor...: 5-0

26. HAFTA

Kayserispor-Gençlerbirliği, Bursaspor-Çaykur Rizespor, Konyaspor-Fenerbahçe, Kasımpaşa-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş-Trabzonspor, Ankaraspor-Galatasaray, Ankaragücü-Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Vestel Manisasppor-Sivasspor, Denizlispor-Gaziantepspor.

PUAN DURUMU

 

aa
Yayın Tarihi : 9 Mart 2008 Pazar 22:00:20
Güncelleme :10 Mart 2008 Pazartesi 13:37:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?