25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Türkiye güzeli muhabir oldu

Geçtiğimiz aralık ayında Bulgaristan'da yapılan Best Model Of The World yarşmasında Türkiye'yi temsil ederek dünya üçüncüsü olan Tuğçe Sarıkaya, Kayseri'de yayın hayatına başlayacak TV 1'e transfer oldu.

Kayseri'de önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak TV 1'de özellikle siyaset ve çevre haberlerine yoğunlaşarak bu alanda habercilik yapacak olan Tuğçe Sarıkaya bir süre sonra da 'Güzel Güzel Konuşalım' adlı bir sohbet programına başlayacak.

Siyasetçiler, gazeteciler ve iş dünyasının önde gelen isimleriyle röportajlar da yapacak olan Tuğçe Sarıkaya, birkaç ay Ankara'da özellikle siyasi haberler konusunda uzman olan gazetecilerden mesleki eğitim de alacak.

Sarıkaya, "Yeni ve ne yapacağı belli olmayan bir kanala transfer olmak elbette risk. Ama başında usta gazeteci olduğu söylenen ve benim de bizatihi gözlemlediğim, haberci kimliği çok önde olan İlter Sağırsoy'un kanalın başında olması kararımı çok kolaylaştırdı. Çünkü İlter bey çok iyi bir haberci olduğu gibi iyi bir mesleki öğretmen" dedi.

Tuğçe Sarıkaya halen Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Halkla İlişkiler Bölümü, 3. sınıfta okuyor. Turizm ve Çevre Gazetecileri Derneği üyesi de olan Tuğçe Sarıkaya, bir süre sonra, TV 1'de çevre konulu programlara da imza atacak.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2010 Pazar 13:30:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?