20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Türkiye'deki Budapeşte'ye bayıldık

Aktris Charlize Theron, iki yıl önce geldiği İstanbul'la Budapeşte'yi karıştırdı! Theron, "Türkiye'de bir araba kiralayarak Budapeşte sokaklarında dolaştık" dedi

Hollywood'un en zeki aktrislerinden biri olarak kabul edilen Güney Afrikalı Charlize Theron, bir röportajı sırasında Macaristan'ın başkenti Budapeşte'nin, Türkiye'nin bir şehri olduğunu ima ederek pot kırdı. 

İngiliz Mail on Sunday gazetesi, son filmi "Elah Vadisi'nde"nin tanıtımı için verdiği bir röportajda 32 yaşındaki film yıldızının 3 kez, Budapeşte'den bir Türk şehri olarak bahsettiğini ve İstanbul ile karıştırdığını yazdı.

"Cannes'da gibiydik"
Kendisi gibi sinema oyuncusu olan erkek arkadaşı Stuart Townsend'la geldiği Türkiye'yi çok sevdiğini söyleyen Theron söyleşide, "Türkiye'de bir araba kiralayarak Budapeşte'nin bütün sokaklarını gezdik. Budapeşte'de kendimizi Cannes Film Festivali'ndeymişiz gibi hissettik" ifadesini kullandı.

"Türk çarşısını dolaştık"
Theron ayrıca Budapeşte'de bir "Türk çarşısını" dolaştığını, bol bol Türk halısı satın aldığını ve kendisine burada büyük ilgi gösterildiğini anlattı. Theron, 2006 yılında İstanbul Film Festivali'ne katılmak için 2006 yılında İstanbul'a gelmiş, Kapalıçarşı'da alışveriş yapmıştı. Charlize Theron, 2003'te Cani (Monster) adlı filmle "En İyi Kadın Oyuncu" dalında Oscar almıştı.

Milliyet
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2008 Pazartesi 08:53:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?