19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Tuttukları balığa yem olacaklardı!

Avustralya'nın Kuzey Territory bölgesinde, Geoff Johnson isimli bir balıkçı ve kız arkadaşı Jacky Lamb, uzun zamandan beri ilk defa büyük bir balık yakalamıştı.

Bunun bir köpekbalığı olduğunu fark eden Johnson, oltasına iyice yüklenerek köpekbalığını botuna çekmeye çalıştı. Köpekbalığı botun üzerinde can çekişirken, Geoff Johnson, bir yandan hayvanı oltanın kancasından çıkarmaya bir yandan da kuyruğunu tutmaya çabalıyordu. Ancak o an olan oldu ve köpekbalığı hamlesini yaptı.
Balıkçı neye uğradığını anlayamadan bacağından kan fışkırdığını gördü. Neredeyse 2 metre boyundaki köpekbalığı dizini ısırmıştı. Fakat acıyla kıvranan balıkçı Geoff'un dizini asıl kesen, köpekbalığının sivri dişleri değil, ağzında hala takılı olan kancaydı.

"Bir anda bot kan gölüne döndü. Uzanmam gerektiğini hissettim. Jack'se botu sürüyordu" açıklamasında bulunan talihsiz adam, kız arkadaşının da bu korkunç olay karşısında şoke olduğunu söylüyor: "Sanki biri ölmüştü. Öyle çok kan vardı ki...Bir an kan kaybından öleceğimi düşündüm" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 13:50:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?