21
Mayıs
2024
Salı
ANASAYFA

'Üç büyükler'den ortak tavır

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, dün yapılan Birinci Süper Futbol Ligi maçlarının televizyondan naklen yayın hakları ihalesinde muhammen bedelin düşüklüğünden yakınarak, federasyondan, kulüpler ile görüşmeden ihale sözleşmesinin imzalanmamasını, aksi halde hukuki yollara başvurulacağını açıkladı.

Galatasaray Kulübü’nün resmi internet sitesinde 3 kulübün bu yönde dün Futbol Federasyonu’na gönderdikleri ortak bildiri yer aldı.

Galatasaray Kulübü adına başkan yardımcısı Refik Arkan, Beşiktaş Kulübü adına ikinci başkan Murat Aksu, Fenerbahçe Kulübü adına da asbaşkan Murat Özaydınlı imzasıyla federasyona gönderilen ortak açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu’nun baz aldığı muhammen bedelin beklentilerimiz ve geçmiş üç sezonun gerçekleşen değerinin altında olduğu aşikardır. Bu sebeple, sözkonusu ihaleden kaynaklanan bedel üzerinden, kulüpler ile görüşmeden, herhangi bir sözleşme imzalanmamasını, aksi halde hukuki zeminde kulüplerimizin haklarının korunması amacıyla hareket edeceğimizi bilgilerinize arz ederiz"denildi.
sansursuz.com
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2004 Cuma 13:50:55
Güncelleme :16 Temmuz 2004 Cuma 14:07:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?