30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Uçağı kaçıran yolcuya müjde

Ray Sigorta, TRIPPLUS Seyahat Sigortası ile birtakım seyahat risklerini teminat altına alıyor.

Ray Sigorta'dan yapılan açıklamaya göre, sektördeki en geniş kapsamlı yurtdışı seyahat sigortası olan TRIPPLUS Seyahat Sigortası, seyahatin iptalinden son dakika uçuşun kaçırılmasına, rötardan bagajın kaybolmasına kadar karşılaşılabilecek pek çok riski güvence altına alıyor.

Sektörde bir ilk olan TRIPPLUS, yolculuğa çıkılmadan sunduğu güvenceyle uçuş rötar yaptığında beklerken geçirilen saatlerde yapılan harcamaları karşılıyor. TRIPPLUS sigortası ayrıca, hasar gören bagajdan dolayı oluşan zararları da anında karşılıyor.

Gidilen şehre, ülkeye varıldığında yaşanabilecek her türlü tatsızlığa karşı güvence veren TRIPPLUS ile kapkaç sebebiyle çalınan para telafi edilirken, beklenmedik rahatsızlıklarda ayakta tedavi, hastane, ameliyat ve ilaç masrafları ülke içinde 2 bin YTL, Avrupa içinde 30 bin euro, Avrupa dışında ise 50 bin euroya kadar karşılanıyor.
TRIPPLUS ile seyahat sırasında üçüncü şahıslara verilen zararlar sonucu oluşan maddi kayıplar da teminat altına alınıyor.

TRIPPLUS Yurtdışı Seyahat Sigortası, tüm bu teminatlara ilave olarak bir süre önce Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) tarafından talep edilen seyahat acentesinin iflas etmesi riskine karşı paket tur kapsamında bireysel müşterilerin yaptığı masrafları da kapsıyor. TRIPPLUS acentenin taahhüt ettiği hizmeti yerine getirmemesi veya kusurlu hizmet vermesi durumlarına karşı da güvence sunuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2008 Cumartesi 12:09:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?