26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Uçuşu iptal olanlara müjde!

THY bugün akşam saatlerinde bir açıklama yaparak, seferlerin normal seyrine döndüğünü açıkladı. THY 81 ek sefer düzenliyor.

Avrupa’da bulutların dağılmasıyla uçuş trafiğine kapalı bulunan hava sahaları açılmaya başlıyor. Bugün itibariyle Atina, Barcelona, Basel, Belgrad, Budapeşte, Donestk, Kişinev, St. Petersburg, Lizbon, Lviv, Lyon, Madrid, Moskova, Nice, Odessa, Bükreş, Paris, Piriştina, Roma, Sofya, Tiran, Üsküp, Viyana ve Zagreb meydanlarına seferler sorunsuz gerçekleşiyor.

Hava şartları sebebiyle uçak seferlerinde yaşanan iptaller nedeniyle Avrupa'da açık olan havalimanlarına Türk Hava Yolları, 81 ek sefer koyarak yolcuların mümkün olduğunca hızlı bir şekilde seyahat etmelerini sağlıyor. THY’den yapılan açıklamaya göre; seferlerin başladığı uçuş noktaları hava şartlarına bağlı olarak zaman zaman değişebiliyor.

Bir hatırlatma: İlgili uçuş noktalarına seyahat edecek tüm yolcuların havalimanına gelmeden önce uçuşlarıyla ilgili bilet satış ofisleri ve Türk Hava Yolları’nın Çağrı Merkezi'nden bilgi almaları gerekiyor.

.
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 18:34:23
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 15:58:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?