20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

UEFA'da beraberlik gecesi!

UEFA Kupası'nın en büyük favorisi olarak gösterilen Bayern Münih kendi sahasında İspanyol ekip Getafe'yi ağırladı. Alman temsilcisi Bayern son dakikalarda büyük baskıyla karşı karşıya kalırken Getafe'nin atakları meyvesini verdi ve 90.dakikada Contra'nın attığı golle Getafe avantajı yakaladı. Zevkli bir mücadeleye sahne olan ve LİG TV'den canlı olarak yayınlanan karşılaşma 1-1 sona erdi.



Bayern Münih'in golünü ise İtalyan forvet Luca Toni attı. UEFA Kupası'nda oynanan diğer maçlarda ise Glasgow Rangers kendi sahasında Sporting Lizbon ile golsüz berabere kalırken İtalya'da oynanan maçtan da beraberlik çıktı. Fiorentina öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğü koruyamadı ve sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı. Fiorentina'nın golünü 56.dakikada Mutu kaydederken Hollanda temsilcisi PSV'nin golünü 63.dakikada Koevermans attı.

UEFA Kupası'nda bugün oynanan 4 maçtan 3'ü berabere biterken tek galibiyet yüzü gören takım Zenit oldu. Zenit deplasmanda G.Saray'ı eleyen B.Leverkusen'i 4-1 ile geçerek rövanş için büyük avantaj sağladı.

Ligtv
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2008 Cuma 00:22:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?