23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Ülkücü olmayı reddeden liseliye dayak

 
Bülent CİVANOĞLU / BURSA


Bursa'da kendilerini ülkücü olarak tanıtan bir grup liselinin, aralarına katılmayı reddettiği gerekçesiyle bir öğrenciyi dövdüğü iddia edildi. Dövülen 17 yaşındaki S.K., tedavi altına alındı.

Yalova yolu üzerinde bulunan Ali Osman Sönmez Endüstri Meslek Lisesi’nde meydana gelen olay, iddiaya göre şöyle gelişti:

Okulda kendilerini ülkücü olarak tanıtan bir grup öğrenci, kendi gruplarına katılmayı reddeden 11- B sınıfı öğrencisi S.K. ile tartıştı. Tartaklanan S.K., uzaklaşmak isterken grup içinde yer alan öğrencilerden 17 yaşındaki M.Ö., camlı kapıyı hızla S.K.’nın üzerine kapattı. Çarpmanın etkisiyle kırılan cam parçaları S.K.’nın ellerine ve göğsüne saplandı. Okul yönetimi tarafından çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan S.K., tedaviye alındı.

Olayı anlatan S.K, “Benim hiçbir siyasi görüşle ilgim yok. Ancak onların grubuna katılmadığım için sürekli benim üzerime geliyorladı. Bu tür olaylar daha önce de yaşandı” dedi.

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında M.Ö. adlı öğrenci gözaltına alındı. Hakkındaki suçlamayı kabul etmeyen M.Ö., savcılık tarafından serbest bırakıldı.


DHA / HÜRRİYET
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2005 Perşembe 18:17:57
Güncelleme :14 Nisan 2005 Perşembe 18:20:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?