19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Uluç Luce'ye öfke kustu

Lucescu'nun Galatasaray'a dönebileceği söylentisi Hıncal Uluç'u çıldırttı!

Hıncal Uluç, NTV'deki 90 Dakika programında Galatasaray'ın teknik direktörlüğe getirebileceği söylenen Rumen teknik adam Lucescu'ya demediğini bırakmadı.

Hıncal Uluç, sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Skibe'yi eleştirmesine karşın, Lucescu geleceğine onun kalmasını tercih edeceğini belirtti. Uluç, Lucescu hakkında açtı ağzını yumdu gözünü:

SKİBBE KALSIN, BAYRAK TAŞIRIM


"Galatasaray hakkında ettiği lafları bir kenara at, Galatasaray'a ettiği hakaretleri bir kenara at. Türkiye'ye hakaret etti bu adam ya... 'Bu ülke Çavuşesku'nun Romanyası'na döndü' dedi. İçişleri Bakanımız duyuyor musunuz? Bu adama Türkiye'de çalışma müsaadesi isteyecekler yakında sizden. Galatasaray isteyecek, Türkiye'nin Batı'ya açılan penceresi. Türkiye'ye söven adamı Galatasaray'a kurtarıcı diye getirecekler. Ayıp, vallahi ayıp. Skibe kalsın, bayrak taşırım. Galatasaray Lisesi'nde de pankart asarım 'Skibe kalsın' diye.

GİTSİN ÇAVUŞESKU'NUN ROMANYASI'NDA ÇALIŞSIN


Ben açık söyledim. Lucescu, Galatasaray'ın başına gelirse, ben Galatasaray'la bütün ilişkilerimi askıya alırım. Hakikaten alırım. Ben ülkeme söven bir adamı, takımın başında görmek istemem arkadaş. Çavuşesku'nun Romanyası neredeyse gitsin orada çalışsın."

Televizyon Gazetesi
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 11:25:06
Güncelleme :25 Kasım 2008 Salı 11:44:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yüksel tekin IP: 88.252.141.xxx Tarih : 25.11.2008 17:20:53

bende çok iyi bir galatasaraylıyım ve sayın uluça sonuna kadar katılıyorum.skibbe ile varsın 3.olalım ama lucescu yakışmaz bize hem luce güç ve parayı düşünür başka bi derdi yok onun skibbe gideceksede cimbomumuzu taşıyacak hocamı yok dünyada biz bir markayız dünyada bubu yönetiminde kavraması lazım.