29
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Ümit Karan'ı yakan yemek

Galatasaray yönetimi, takımda yedek kaldığı için ezeli rakibiyle temasa geçen Ümit Karan'ı affetmiyor. Cimbom yeni kaynak yaratmak amacıyla yıldız futbolcusunu satmayı planlıyor.

Galatasaray'da başkan Adnan Polat'ın 'Tranfser yapabilmemiz için mutlaka futbolcu satıp kaynak yaratmalıyız' sözleri doğrultusunda operasyon başladı. G.Saray yönetimi, geçen sezon Fenerbahçe'nin kapısından dönen ve önceki günlerde de Sarı-Lacivertli yöneticilerle, menajeri yemek yiyen Ümit Karan'ı gözden çıkardı. Yönetimin bu kararı almasındaki en büyük etken ise yıldız futbolcunun yakın çevresine "G.Saray'da artık mutlu değilim diye" dert yanması oldu.

Ümit Karan gitti-gidiyor
Teknik direktör Michael Skibbe ve danışman Kalli'nin, Nonda'nın kalması yönünde yönetime fikir beyan etmesi çaresiz gözlerin Ümit Karan'a çevrilmesine neden oldu. Önümüzdeki günlerde Karan'la bir toplantı yapmayı düşünen yönetimin, ""Biz seni göndermek istemiyoruz. Ama anladığımız kadarıyla sen yedek kaldığın için mutlu değilsin. Yurtiçi ya da yurt dışından herhangi bir takıma transferin konusunda sana yardımcı oluruz " diyeceği öğrenildi.

Takvim
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2008 Pazar 06:58:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?