1
Haziran
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Ümraniye'de inanılmaz olay!

Olay Ümraniye Alemdağ Caddesi üzerinde meydana geldi. 32 yaşındaki özürlü oğlu Erkan Yıldırım'a hediye olarak aldığı 34 EK 2239 plakalı otomobille evlerinin önünden hareket eden Hasan Yıldırım caddeye çıktığında neye uğradığını şaşırdı. Yanında engelli oğlu da bulunan Hasan Yıldırım'ın kullandığı otomobilin üzerine yol kenarındaki elektrik direği devrilince baba ve oğlu ölümden döndü.

Büyük bir gürültüyle aracın sağ ön tarafına devrilen elektrik direği araçta büyük hasara neden olurken şans eseri baba ve oğlunun burnu bile kanamadı. Baba Hasan Yıldırım kazanın ardından büyük şok yaşadıklarını söylerken, "Özürlü oğlum için bu arabayı hediye olarak almıştım, en çok buna üzülüyorum. Ben normal bir şekilde sinyalimi vererek yola çıkıyordum fakat birden bir gürültü oldu. Önümüze yol kenarındaki elektrik direği devrildi, o sırada doğal olarak bir korku yaşadık" diye konuştu.

Olaydan çok etkilendiği görülen Erkan Yıldırım ise dilinin döndüğü kadarıyla kaza anını anlatmaya çalıştı. İnsanların sürekli hareket halinde olduğu kaldırımda bulunan direğin yayalar yerine bir aracın üzerine devrilmesi muhtemel bir faciayı önlerken bir vatandaş ise daha önce de başka bir elektrik direğinin devrildiğini söyledi. Vatandaşlar devrilen elektrik direğinin vidalarının koptuğunu ve direğin daha önceden de sürekli sallandığını ileri sürdü.

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 17:47:39
Güncelleme :1 Eylül 2008 Pazartesi 17:51:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?