19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Üniversite lojmanında cinnet: 3 ölü

Eskişehir Anadolu Ünivesitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Sürmeli'nin koruması Murat Başkaya'nın cinnet getiren eşi Gülbeyaz Başkaya ölüm saçtı.

Önce eşi Murat ve 8 yaşındaki kızı Eceyi' tabanca ile öldüren Gülbeyaz Başkaya, ardından elindeki tabanca ile intihar etti.

Alınan bilgiye göre, olay dün gece saat 24:00 sularında Anadolu Üniversitesi Yunus Emre kampüsü içerisindeki lojmanlarda meydana geldi. İdiaya göre, cinnet getirdiği ileri sürülen 33 yaşındaki Gülbeyaz Başkaya, saat 24:00 sularında eve gelen eşi Murat Başkaya'yı (33), ardından 8 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi kızı Ece Başkaya'yı, elindeki tabanca ile öldürdü.

Gülbeyaz Başkaya, daha sonra elindeki tabanca ile intihar etti. Olay, Murat Başkaya'nın Kütahya'dan kendilerine sabahleyin ziyarete gelmesiyle ortaya çıktı. Oğullarının cesedi ile karşılaşan Başkaya ailesi, durumu hemen rektörlük yetkililerine iletti.

Olay yerine gelen rektörlük yetkilileri, Başkaya ailesinin cesedi ile karşılaştı. Cesetler, 112 sağlık ekiplerince Adli Tıp'ta incelenmek üzere Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2008 Pazar 12:27:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?