29
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Üniversiteden 65'inde mezun oldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine (ÇOMÜ) bağlı Biga Meslek Yüksekokulu (MYO) Mobilya ve Dekorasyon Bölümü'nü başarıyla tamamlayan 65 yaşındaki İbrahim Sezer, diplomasını aldı.

Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde düzenlenen törende diplomasını alan Sezer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mobilyacılığı yükselen bir sektör olarak gördüğü için bu bölümde öğrenim görmeyi seçtiğini, 2 yıl boyunca çok zor şartlar altında Bandırma'dan Biga'ya gelerek okulunu başarıyla tamamladığını söyledi.

Halen devlet memurluğu yapan Sezer, uzun yıllar önce kafasına koyduğu üniversite eğitimi hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Eğitimini büyük gayret göstererek bitirdiğini, 2 çocuğu ile 3 torununa örnek olduğunu ifade eden Sezer, ''Mobilyacılığı çok seviyorum. Hem derecemi yükselterek birinci dereceden emekli olmak hem de emekli olduktan sonra bu mesleği yapmayı düşündüğüm için mobilya ve dekorasyon bölümünü tercih ettim'' dedi.

Öğretim görevlisi Ayşin Aşkın da, bu yıl bölümden 18 öğrenciyi mezun ettiklerini, öğrencileri arasında Sezer'in her zaman ayrı bir yeri bulunduğunu söyledi.

Aşkın, ''İbrahim Amca'' olarak hitap ettikleri Sezer'in derslerini hiç aksatmayarak diğer öğrenciler için de örnek oluşturduğunu ifade ederek, ''Kendisine bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyorum'' dedi.

(STA-BYR-GÜL-ELF-SU)

27.06.2008 12:39:57

AA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 12:54:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?