25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Üniversiteliye 'yan baktın' bıçağı

İzmir'in Konak ilçesinde, üç kişi ile "Yan baktın" lafı yüzünden tartışan üniversite öğrencisi genç bıçakla yaralandı.

Alsancak semti 1641 sokakta gece 04.00 sıralarında gezen Tolga Özel (23) isimli Ege Üniversitesi öğrencisi gence kimlikleri belli olmayan üç kişi, "Ne bakıyorsun" diye laf attı.

Tolga Özel isimli gencin karşılık vermesiyle alevlenen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Tolga Özel isimli genci sağ koltuk altından bıçakla yaraladılar. Yaralanan genç çağırılan ambulansla Tepecik Göğüs Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tolga Özel'i yaralayan üç kişi kayıplara karıştı. Polisler kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2010 Pazar 10:22:19
Güncelleme :19 Eylül 2010 Pazar 10:28:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasar ertas IP: 94.101.46.xxx Tarih : 19.09.2010 10:59:00

Her vatandas yine kendi kendine karar verip cezasini ve belasini kendi uyguluyor. Basinda bunu sak diye yayimliyor. resimler filan sanki ödüllendiriyor basin birde böyle bir olaydan sonra cezalari yayinlasa iyi örnek olsa ne iyi olur.  insanlar yasalara güvenmiyor yapiyorda basindami ayni duyguda acaba ( para cezasi aci parasi hastahane masrafi  olay yeri zarar parasi) gibi cezalar yokmu yoksa bu konu ile ilgili bakanligimiz nerde Hapis cezalari bizde ögünmeye girmis basinda bu kisiyi söhret edemezse hasta olur duruma gelmis resimlerini haberlerini görende bir cins havalara girmis  iste bunun havasini alacak cezalar gerekli havasiz ve parasiz isi zor bu duruma düsmemekicin pisi pisi olur pisi pisilikte olan insanlar güzel bir toplum yaratilir...