26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Ünlü gazeteciye AK parti şoku!

Şamil Tayyar'a AK Parti şoku!

Başbakan Erdoğan'ın AKP'nin yerel seçim adaylarını açıkladığı toplantıya ilgi büyüktü. Ama inanılmaz bir olay yaşandı. Star yazarı Şamil Tayyar salona giremedi.

AKP'nin aday tanıtım toplantısına yine akreditasyon uygulaması damgasını vurdu. Başbakanlık kartı olmayan hiçbir gazeteci salona alınmadı. Son dönemde Ergenekon operasyonuyla ilgili yazıları ile dikkat çeken, Star Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi Şamil Tayyar, Başbakanlık kartı olmadığı için Karapürçek'teki salondan geri dönmek zorunda kaldı.

Star Muhabiri Neşe Sarıdoğan, Akşam Muhabiri Rezzak Oral ve Yeni Şafak Muhabiri Hamdi Ateş de salona alınmayan gazeteciler oldu. Gazeteciler, sarı basın kartlarını göstermelerine rağmen görevlilerin "Başbakanlık kartı olmayan hiçbir gazeteciyi içeri almayacağız, kesin talimat var" uyarısıyla karşılaştılar

Medya faresi
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 01:24:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gökşin yıldırımer IP: 88.254.205.xxx Tarih : 13.01.2009 02:17:41

bu kadar güzel bir haber olamaz, insanı gülümseten ve ilahi adalet dedirten bir haber, her şeye şamil olan sayın bay şamil tayyar nasıl olmuş da kartsız içeriye giremeyeceğini haber alamamış, öz'ünden haber gelmemiş mi, bazen böyle kraldan fazla kralcı olursan, kral bile senden rahatsız olabilir, ya da belki de varlığından bile habersiz olabilir, keşke iktidarın borazanı değil de tarafsız güvenilir olsaydı, üzülürdük içeri giremedi diye, şimdi zil çalıp tefe koyuyoruz.