18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Vahşi cinayet nasıl çözüldü?

Antalya'da 2 yıl önce televizyondaki bir evlenme programında tanışarak evlenen Mustafa ve Fidan Aktaş çiftini, Fidan Aktaş'ın cezaevinden firar eden oğlunun öldürdüğü belirlendi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Mustafa Aktaş (72) ve Fidan Aktaş (52) çiftinin boğazları kesilerek öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlatan Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri evdeki çok sayıda ziynet eşyası ile Mustafa Aktaş'a ait cep telefonunun çalındığını tespit etti. Cep telefonunun satıldığını tahmin eden polis ekipleri, kentteki cep telefonu alıcılarının yoğun olarak bulunduğu Yener Ulusoy Bulvarı'ndaki işyerlerine tek tek girerek inceleme yaptı.

Bulvardaki bir dükkana aynı marka telefonun satıldığını tespit eden polis ekipleri, dükkandaki güvenlik kameralarını inceledikten sonra cep telefonunun Fidan Aktaş'ın oğlu Fuat Erhan ve arkadaşı B.G. tarafından satıldığını belirledi.

Fuat Erhan'ı yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri Erhan'ın Antalya E Tipi Açık Cezevi'nden 10 Temmuz'da firar ettiğini ve 13 Temmuz'da da yol kontrolleri sırasında polis ekipleri tarafından Alanya'da yakalanarak cezaevine teslim edildiğini tespit etti. Erhan'ın madde bağımlısı olduğu, cinayeti de 12 Temmuz tarihinde annesinin kendisine para vermemesine sinirlendiği için işlediği bildirildi. Polis ekiplerinin Erhan'ın arkadaşı B.G'yi de gözaltına aldığı öğrenildi.

Muratpaşa ilçesi Mehmetçik Mahallesi Başak Apartmanı'nda yaşayan Mustafa ve Fidan Aktaş çiftinin evinden gelen ağır koku üzerine komşuları durumu polise bildirmişti. Kapıyı kırarak içeri giren polis ekipleri Mustafa Aktaş'ı salonda, Fidan Aktaş'ı da yatak odasında boğazları kesilmiş halde bulmuştu. Yaşlı çiftin 2 yıl önce bir televizyondaki evlenme programında tanışarak evlendiği öğrenilmişti.

AA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2012 Salı 16:18:21
Güncelleme :17 Temmuz 2012 Salı 19:01:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?