18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Volkan'a bıçak attılar!

Spor Toto Süper Lig'de 33. haftanın kapanış karşılaşması olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ilginç olaylara sahne oldu.

Avni Aker'de 34. dakikada Fenerbahçe kalesinin arkasındaki Trabzonsporlu taraftarlar sahaya beyaz atlet, meşale ve sis bombaları atarak protesto gösterisinde bulundu.

Bu olaylar sonrası maçın hakemi Fırat Aydınus karşılaşmayı yaklaşık 5 dakika durdu. Trabzonsporlu futbolcular da taraftarlarına olayları durdurmaları için ricada bulundu. 5 dakika aradan sonra karşılaşma yeniden devam etti.

Ayrıca Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in elinde "bıçak"la hakem Fırat Aydınus'a doğru koştuğu görüldü. Kaleci Volkan Demirel'in koruduğu kale arkasındaki bordo mavili taraftarların sahaya attığı bıçak oyun alanının dışına taşınırken Trabzonsporlu futbolcular seyircilerini sakinleştirmek için yoğun çaba harcadı.

TOLGA YATIŞTIRMAYA ÇALIŞTI

Taraftarların protestosunun şiddeti artınca Trabzon'da kaptan Tolga atılan maddelerin arasına girerek taraftarı yatıştırmaya çalıştı. Atılan maddeler temizlendikten sonra hakem Aydınus maçı yeniden başlattı.

Maçı canlı veren yayıncı kuruluş Avni Aker'de taraftarların küfürlü protestoları nedeniyle sık sık yayının sesini kesmek zorunda kaldı.

CEZA GELİRSE SÜPER FİNAL'E YANSIMAYACAK

Derbide yaşanan bu olaylar nedeniyle bordo mavililere her hangi bir ceza gelmesi durumunda, verilen cezalar Süper Final'e yansımayacak.

 

...
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2012 Pazar 20:55:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?