19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Yankeseci böyle soydu-VİDEO

Antalya'da aşırı alkolden sızıp bank üstünde uyuyan şahsı yankesicinin soyma anı MOBESE kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, Kazım Özalp Caddesi'nde gece geç saatlerde meydana geldi. Aşırı alkol alan bir şahıs, bank üstünde gece sızarak uyudu. Alkollü şahsın bank üstünde uyumasını fırsat bilen zanlı, şahsa yaklaşarak ilk olarak üstündeki cüzdanı aldı. Cüzdanda umduğunu bulamayan zanlı, aşırı alkol alan ve hiç bir şeyden habersiz şahsın ön ceplerini, elindeki jiletle keserek boşalttı.

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (MOBESE) kameralarından suçun önlenmesine, şüpheli şahıs ve araç takibine yönelik yapılan izleme çalışmaları sırasında ise zanlı kameralara yansıdı. Kısa sürede polis merkezinden devriye ekiplere bildirilen yankesicilik olaydan sonra zanlı, sadece 5 dakika içinde yakalandı. Yankesici, daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 13:50:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Zeki Canlı IP: 88.252.161.xxx Tarih : 26.11.2009 22:09:08

Helal sana TÜRK POLİSİ süper ya koptum gülmekten .Sanmasın hırsızlar polis yerde artık direkte .Birde hakimlerimiz kanunlarımız caydırıcı ceza verebilsede polisin emeyi boşa gitmemiş olsa ne iyi olurdu.