18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Yargıtay Başkanı Özkaya, yoğun bakımda

Hakkında çıkan haberler nedeniyle aşırı stres ve üzüntü yaşayan Yargıtay Başkanı Eraslan Özkaya, hastaneye kaldırıldı. Üç yıl önce by-pass ameliyatı olan Özkaya’nın sağlık durumu ciddi.

Yeni Şafak gazetesinin bugünkü sayısında birinci sayfadan duyurduğu haberi alıntılayarak aktarıyoruz:

Yargıtay-MİT-Çakıcı üçgeniyle ilgili haberler, Yargıtay Başkanı Eraslan Özkaya’nın sağlığını bozdu. Daha önce by-pass olan Özkaya, dün Gülhane Askeri Tıp Akademisi’ne (GATA) yatırıldı. Özkaya, sağlık raporu alarak 6 Eylül’deki yeni adli yıl açılışına katılamayacağını açıklamıştı.

Annesini de kaybetmişti

Yaklaşık bir ay önce annesini kaybeden Özkaya, ardından Çakıcı dosyası ile ilgili iddiaların ortaya çıkması üzerine, yoğun strese girdi.

Yargıtay 1. Ceza Dairesi’nde karara bağlanan Çakıcı dosyasına ilişkin MİT Dış Operasyonlar Daire Başkan Yardımcısı Kaşif Kozinoğlu ve müteahit Hakkı Süha Şen’e bilgi verdiği ortaya çıkınca Özkaya’nın sağlığı her geçen gün biraz daha bozulmaya başladı.

3 yıl önce açık kalp ameliyatı (by-pass) geçiren Özkaya, yaşanan son gelişmeler üzerine geçen hafta içinde Yargıtay Baştabipliği’nden 20 günlük rapor alarak evinde istirahate çekildi.

Doktor gözetiminde bulunan Özkaya, dün aniden rahatsızlanınca GATA’ya kaldırıldı. Kardiyoloji ünitesinde yoğun bakıma alınan Özkaya’nın durumunun ciddi olduğu ifade edildi.
sansürsüz
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2004 Çarşamba 10:52:01
Güncelleme :1 Eylül 2004 Çarşamba 16:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?