25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Yasak aşk suya gömüldü!

Öğrencisiyle ilişkisi olduğu iddia edilen öğretmen, öğrenci kızın da içinde bulunduğu otomobilini gölete sürdü. Öğretmen öldü, öğrenci yaralandı.

İddiaya göre, Uşak Ticaret Meslek Lisesinde öğretmen olarak görev yapan Murat D.(35), öğrencisi B.H.(18) ile kent merkezinde buluştu. Bir süre görüşen Murat D. ve öğrencisi daha sonra Karaağaç Sulama Göleti yakınına gitti.

Öğrencisinin ilişkiyi bitirmek istemesine sinirlenen Murat D, 'otomobili gölete sürdü. Murat D. boğularak ölürken, B.H. kendi çabalarıyla otomobilden çıktı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kız, tedaviye alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 11:44:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHMET AYDIN IP: 81.214.239.xxx Tarih : 23.04.2009 13:35:10

YAŞIM 44. ORTA OKULU 1981 YILINDA BİTİRDİM. O YILDAN BERİDE GURBETTEYİM. GEÇEN YIL ORTAOKUL MÜDÜRÜM İLE YOLLARIMIZ AYNI OTOBÜS YOLCULUĞUNDA BERABER GEÇTİ. BELKİ İNANAMAYACAKSINIZ AMA VALLAHİ CEKETİMİN DÜĞMELERİNİ İLİKLEDİM OKUL YILLARIM AKLIMA GELDİĞİ İÇİN. O ZAMANLAR DİSİPLİN DENEN BİR ŞEY VARDI. ŞİMDİ İSE KIZ ÖĞRENCİLER ÖĞRETMENLERİ İLE PARKLARDA, PASTANELERDE DOLAŞIYOR HATTA İLİŞKİ YAŞAYABİLİYOR, ERKEK ÖĞRENCİLR İSE ÖĞRETMENLERİ İLE SİGARA ALIŞ VERİŞİ YAPIYORLAR. BU SİSTEM ÇOĞU ZAMAN KÜLTÜRÜNÜ AYKIRI BULDUĞUMUZ AVRUPA ÜLKELERİNDE BİLE YAŞANMIYOR. NE YAZIKKİ GELECEĞİMİZDEN ENDİŞE DUYMAKTAYIM. ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESİN.