26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Yaylayı paylaşamadılar!

Iğdır'da iki köy arasında kalan yaylanın kendilerine ait olduğunu iddia eden köylüler arasında çıkan kavgada 2 kişi öldü, 10 kişi yaralandı

Iğdır merkeze bağlı Karaçomak ile Özdemir köylüleri arasında bulunan yaylayı sahiplenen köylüler arasında saat 14.00 sıralarında kavga çıktı. Taş, sopa ve bıçakların kullandıldığı kavgada 55 yaşındaki İbrahim Kızılay kalp krizi sonucu, 60 yaşındaki Halit Atak ise başına aldığı darbelerle olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kavga, Iğdır İl Jandarma Alay Komutanlığı’na bağlı ekiplerin müdahalesiyle güçlükle sonlandırılırken, yaralılar ambulanslarla Iğdır Devlet Hastanesi’ne getirildi.

Gerginliğin tırmandığı iki köy arasında yeni bir kavga yaşanmaması için jandarma geniş güvenlik önlemi aldı. Ölenlerin ve yaralananların yakınları ise hastane önünde toplandı.

Palis de taraflar arasında hastanede yeni bir olay yaşanmaması için önlem aldı. Hastane çevresini abluka altına alan polis, kimsenin yaklaşmasına izin vermedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2013 Cuma 10:00:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aybars atakan IP: 78.165.126.xxx Tarih : 24.05.2013 12:43:19

 samanın kilosu 1 lira olursa tabi otlak kavgası cıkar adamlar 6 ay cepten yedirdi zaten bi 6 ay daha cepten yedirirse iflas eder tabi bunu kimse anlamaz . bazen bazı seylerı anlamak icin sadece ekonomist olmak sart deil gariban köylünün ineginin karnı doymadan kendi karnı asla doymaz ...