23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Yazıcıoğlu'nun Sağlık Durumunda Değişiklik Yok...

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tümer Çorapçıoğlu, Denizli Valisi Recep Yazıcıoğlu'nun sağlık durumunda değişiklik olmadığını bildirdi.

Prof. Dr. Çorapçıoğlu, Yazıcıoğlu'nun İbni Sina Hastanesi'ne getirilmesinden bu yana sağlık durumunda negatif bir gelişme yaşanmadığını belirtti.

''Durumunda kötüleşme söz konusu değil. Ancak iyileşme de söz konusu değil. Aynı tablo devam ediyor'' diyen Prof. Dr. Çorapçıoğlu, Yazıcıoğlu'nun beyin fonksiyonlarını düzeltmek için tedavinin sürdüğünü bildirdi.

Yazıcıoğlu'nun bunun dışındaki tüm parametrelerinin normal olduğunu kaydeden Prof. Dr. Çorapçığlu, ''Fakat beyin için bekleme sürecimiz devam ediyor. Herhangi bir ameliyat düşünmüyoruz. Herhangi bir müdahale yapılmayacak. Tüm müdahaleleri tamamlandı, tüm konsültasyonlar yapıldı. Beyin fonksiyonlarının değerlendirilmesi sürüyor'' diye konuştu.

Prof. Dr. Çorapçıoğlu, Yazıcıoğlu'nu iki gün süreyle uyutmayı planladıklarını, bu sürecin devam ettiğini belirterek, ''Şu an tüm fonksiyonları destek sistemleri ile götürülüyor. Değerlendirmelerin ardından uyandırma faaliyetine iki gün sonra başlayacağız'' dedi.

Haber Ajansı
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2003 Çarşamba 12:30:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?