18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Yer verme kavgası ölümle bitti

BAŞKENTTE

Başkentte ''dolmuşta yer verme'' tartışması yüzünden çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Etimesgut İstasyon Caddesi üzerinde hareket halinde olan Ulus ile Etimesgut arasında çalışan dolmuşta yaşlı kadın yerine genç kıza yer verilmesinin ardından 3 kişi arasında kavga çıktı.

Kısa sürede büyüyen kavga sonrası dolmuştan inen yolculardan Recep G. ile arkadaşı Emrah C., Semih Zorlu'yu (34) darp etti.

Recep G.'nin daha sonra Semih Zorlu'yu kalbinden bıçakla yaraladığı iddia edildi. Etimesgut Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Zorlu, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan müdahaleye rağmen Semih Zorlu kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayın ardından bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonucunda kaçan 2 kişi tespit ettiler. Etimesgut ve Sincan İlçeleri'nde eldeki görüntü ile araştırma yapan ekipler zanlıları kısa sürede yakaladı. Zanlılardan Emrah C.'nin iki gasp ve bir yaralama suçundan sabıkası bulunduğu bildirildi. Polis sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

BAŞKENTTE
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2010 Perşembe 15:32:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?