18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Yerel basına çağrı

Mesudiye Gazetesi'nin 15. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenmekte olan etkinliklerin üçüncüsü panel olarak gerçekleştiriliyor.

27 Kasım Pazar günü Gayrettepe’de ki Şişli Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan “Yerel Basının Sorunları ve Çözüm Önerileri” isimli panele mesleğin zirvesindeki isimler katılıyor.

Dünya Basın Konseyleri Birliği Başkanı ve Hürriyet Gazetesi Başyazarı Oktay Ekşi, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Korkmaz Alemdar, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özden Çankaya, Selçul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Hakan Aydın ve Gazetemizin kurucusu ve Genel Yayın Danışmanı Sefai Uzunyurt’un panelist olarak katılacakları bu etkinlik kendi kulvarında bir ilk olacak.

Panele iletişim fakültelerinin öğrencileri, Türkiye genelindeki yerel basın kuruluşları, Ordu yöresi basın kuruluşları, İstanbul’daki vakıf ve dernek yöneticilerinin yanısıra, Mesudiye Gazetesi'nin okurları ile ulusal basından birçok ünlü ismin katılması bekleniyor.

Mesudiye Gazetesi tarafından yapılan açıklamada, panelin tüm Türkiye'deki yerel basın mensupları ile okurlara açık olduğu bildirildi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2005 Cuma 15:57:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Nuri BAYRAKTARN IP: 85.97.132.xxx Tarih : 11.11.2005 23:05:11
SAYIN OKTAY EKŞİ BABASININ HANGİ İLİN MECLİS ÜYESİ OLDUĞUNU İTİRAF ETSİN MEMLEKETİ MESUDİYE'nin DAHA ÖNCE NERENİN İLÇESİ OLDUĞUNU SÖYLESİN.