18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Yetkililer görevlerini kötüye kullanıyor !

Sayın Oktay Ekşi; 20 eylül 2002 tarihli köşesinde, O kendisine has güzel üslubu ile yine döktürmüş. ‘Yetkililer görevlerini kötüye kullanıyorlar…Rüşvet alıp haksız yahut kanunsuz işler yapıyorlar ve aldıkları rüşvetin karşılığını vermek için yasalara göre yapmaları gereken şeyleri yapmıyorlar.’

… Sayın Ekşi devam ediyor: 'Siz konu ile ilgili gerçekleri öğrenip de kamuoyuna duyurmaya kalkınca, Mahkemeden alınmış kapı gibi ‘’ O konuda yapılacak yayınları tedbiren durdurma kararı elinizi kolunuzu bağlıyor.’ Evet Sayın Ekşi yerden göğe kadar haklısınız. Ülke SOYDURULUYOR!

Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde bile insanlar soygun yapmaya çalışırlar . Bunun için akla hayale gelmez yollara baş vururlar ama sonunda muhakkak bir duvara toslarlar ve cezalarını çekerler.

Çünkü bu ülkelerde devlet her türlü gardını almıştır. Önce yetkililer sorgulanır ve cezalandırılır. Ülkemizde ;Özellikle büyük yolsuzluk ve hortum lama olaylarında bu güne kadar kaç yetkili soruşturuldu da cezalandırıldı ? 

Ülkemiz tamamen yetkili siyasetçiler ve onların bürokratları tarafından bilhassa soydurulmaktadır. Çünkü, iktidara gelen siyasetçinin ilk işi kendi bürokratını seçmektir. Adaletimiz de bağımsız olmadığına göre !....

REMZİ ERBAŞ
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2003 Cumartesi 00:00:30
Güncelleme :30 Aralık 2003 Salı 19:46:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?