18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Yine Taksim, yine bar cinayeti

Askere gitmeden önce Beyoğlu’nda bir barda arkadaşlarıyla eğlenen Barış Dönmez’in öldürülmesinin üzerinden 10 gün geçti. Polis bu cinayeti aydınlatmaya çalışırken ikinci bir bar cinayeti daha işlendi.


Taksim'de bir barda, kadın yüzünden çıkan kavga kanlı bitti. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen Barış Dönmez cinayetinin ardından çıkan kavgada bir cinayet daha işlendi. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 20 metre mesafede yaşanan kanlı olayda, bir kişi boğazının kesilmesi sonucu öldürülürken, arkadaşı gözü önünde öldürülen şahıs, olayı protesto etmek için kırık şişeyi boğazına dayayarak, kendi boğazını kesmek istedi.


Alınan bilgiye göre, dün gece yaşanan olayda, Beyoğlu Kalyoncukulluk Caddesi Topsekenler Sokak'ta bulunan Akasya Bar'da içki içip eğlenen 4 arkadaş, yabancı uyruklu bir kadın yüzünden bar çalışanlarıyla tartışmaya başladı. Aşırı alkollü olan Eren Pak, Volkan Kıldacı (26), Bülent Parmak (25), Uğur Çelik (31) isimli arkadaşların bar çalışanlarıyla tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Barda başlayan kavga sokak ortasında devam etti.

Bar çalışanlarından ismi tespit edilemeyen bir kişi elindeki bıçakla Eren Pak'ı boğazından ağır şekilde yaraladı. Kanlar içerisinde sokak ortasına yığılan Pak, kısa sürede olay yerine gelen ambulans ile Taksim İlkyardım Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Pak kurtarılamadı. Arkadaşlarını kanlar içerisinde gören Volkan Kıldacı (26), Bülent Parmak (25) ve Uğur Çelik (31) ortalığı birbirine kattı.

Aldıkları aşırı alkolün de etkisiyle elindeki bira şişesini kıran Volkan Kıldancı, kırık şişeyi boğazına dayadı. Arkadaşının öldürülmesine isyan eden Kıldancı, ambulans gelinceye kadar polise direnerek kimseyi yanına yaklaştırmadı. Polisin müdahale etmediği Kıldancı'nın elindeki kırık şişe parçasını yine kendi gibi aşırı alkollü arkadaşı Uğur Çelik aldı. Bir anda arkadaşının üzerine atlayan Çelik, Kıldancı'yı yumruklamayana başladı. Polis ekipleri araya girerek şahısları ayırdı. Gözaltına alınmak üzere ekip minibüsüne bindirilen Kıldancı'ya saldıran Çelik, minibüsün camına yumruk atarak kırdı. Polis, taşkınlık yapan Çelik'i de gözaltına aldı.


Öte yandan, 20 yaşında bir genci bıçakla yaralayarak öldüren Akasya Bar çalışanları vukuatlı çıktı. Aynı barda yine bar çalışanlarının geçen yıl Bekir Modey isimli bir şahsı başından vurarak öldürdükleri kaydedildi. Olaydan sonra apar topar barı kapatarak kayıplara karışan bar görevlilerinin izlerine, polisin tüm aramalarına rağmen rastlanamadı.

Olayın ardından, Taksim Beyoğlu'ndaki Akasya Bar'a gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Olayda hayatını kaybeden Eren Pak'ın cenazesinin yarın toprağa verileceği öğrenildi.

Beyoğlu Kalyoncukulluk Caddesi Topsekenler Sokak'ta bulunan Akasya Bar'da içki içip eğlenen 4 arkadaş, yabancı uyruklu bir kadın yüzünden bar çalışanlarıyla tartışmaya başlamıştı. Aşırı alkollü olan Eren Pak, Volkan Kıldacı (26), Bülent Parmak (25), Uğur Çelik (31) isimli arkadaşların bar çalışanlarıyla tartışması kısa sürede kavgaya dönüşmüş ve Eren Pak bıçakla boğazı kesilerek öldürülmüştü. Arkadaşlarını kanlar içerisinde gören Volkan Kıldacı, Bülent Parmak ve Uğur Çelik ortalığı birbirine katmış, elindeki bira şişesini kıran Kıldancı, kırık şişeyi boğazına dayayarak intihar etmek istemişti.


Olayın ardından gözaltına alınan Volkan Kıldacı, Bülent Parmak ve Uğur Çelik'in Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki sorguları sürerken, Taksim Beyoğlu'ndaki Akasya Bar'a gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri de çalışmalarını sürdürüyor.


Öte yandan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Taksim İlkyardım Hastanesi Acil Servisi'nde hayatını kaybeden ve Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Eren Pak'ın cenazesinin, yarın toprağa verileceği öğrenildi. Pak'ın annesinin Bingöl'de olduğu, babasının ise 1995 yılında bir cinayete kurban gittiği öğrenildi.

SADIK KAHRAMAN-YILMAZ KILIÇKAYA / İSTANBUL (İHA)
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2004 Salı 15:34:37
Güncelleme :20 Nisan 2004 Salı 17:14:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?