17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Yollar yine kan gölü

 Ramazan Bayramı gelmeden trafik canavarı masaiye başladı. Arefe günü yaşanan kazalarda 12 kişi hayatını kaybetti, 43 kişi de yaralandı.

Her yıl olduğu gibi bu bayram öncesi de yollar yine kan gölüne döndü. Kazalarda şu ana kadar 12 kişi hayatını kaybetti, toplam 43 kişi de yaralandı. Meydana gelen kazalar şöyle:

MARDİN: Derik ilçesinde Seydo Kaçmaz’ın kullandığı araç, aşırı hız dikkatsizlik nedeniyle karşı yönden gelen Zeki Altunkaynak yönetimindeki otomobille çarpıştı. Feci kazada, Seydo Kaçmaz (50), oğlu Mazlum Kaçmaz (6), İsmail Öngörür ve Yusuf Öngörür (70) hayatını kaybetti. Zeki Altunkaynak, Nursen Öngörür, İdris Öngörür, İde Öngörür, Halime Öngörür ve Vahap Kaçmaz ise yaralandı.

DİYARBAKIR: Ankara’ya gitmekte gitmekte olan yolcu treni ilçe merkezindeki hemzemin geçidinde İbrahim Çimtay (35) yönetimindeki otomobile çarpıştı. Kazada Çimtay hayatını kaybederken, yaralanan eşi Ayşe Çimtay ile oğlu Yüksel Çimtay hastaneye kaldırıldı.

ELBİSTAN: Kahramanmaraş’ın Elbistan-Çoğulhan karayolunda Kasım Erdoğan’ın (47) kullandığı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle Ahmet Dağlı yönetimindeki pancar yüklü traktörün römorkuna arkadan çarptı. Kazada, Kasım Erdoğan eşi Döndü Erdoğan (44) ve torunu Mehmet Bolat (6) hayatını kaybettiler.

DENİZLİ: Honaz ilçesinde Ramazan Cigalı’nın (58) kullandığı otomobil, şarampole yuvarlandı. Kazada, Hacer Cigalı (44) öldü. Yaralanan Ramazan Cigalı tedavi altına alındı. Cankurtaran beldesin de ise Turan Alpaslan’ın kullandığı otomobil, bankete çarparak devrildi. Kazada Cemil Alpaslan (32), eşi Fatma (30), çocukları Selin (3) ve Enis Alpaslan (12) yaralandı.

KAYSERİ: Kayseri’de Ali Avcı’nın kullandığı un yüklü kamyonet, sokakta oynayan Şahin Çakır’a (4) çarptı. Kamyonetin altında kalan Çakır öldü.

MALATYA: Doğanşehir İlçesinde, Faruk Uygur (34) idaresindeki araç şarampole yuvarlandı. Faruk Uygur ve Mesut Güler hayatını kaybetti. Samsun, Sivas, Manisa, Bursa ve Eskişehir’de meydana gelen kazalarda ise toplam 33 kişi yaralandı.
aa
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2004 Pazar 13:55:48
Güncelleme :15 Kasım 2004 Pazartesi 13:35:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?