27
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Zeytinburnu'nda inşaat çöktü

Zeytinburnu'nda inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu 2 kişi enkaz altında kaldı.

Zeytinburnu'nda bir binanın yıkımı sırasında balkon bölümünün çökmesi sonucu göçük altında kalan 2 kişinin, incelemelerde bulunmak üzere binaya gelen kalıp ustaları olduğu öğrenildi.


Çırpıcı Mahallesi Moda Bağ 2. Sokak'ta bulunan binanın yıkılıp, yerine yenisinin yapılması için Zeytinburnu Belediyesi'nin 5 Ekim'de ruhsat verdiği öğrenildi. Her ikisi de 22 yaşında olan Ercan Alibaşoğlu ve İbrahim Baş'ın, müteahhidin isteği üzerine incelemelerde bulunmak üzere olay yerine geldikleri belirtildi. İnşaatın yıkımında çalışan Halil ve Mehmet Sağlam kardeşlerin ise aşağıda bulunan Ercan Alibaşoğlu ve İbrahim Baş'ı görmedikleri, yıkımı sürdürdükleri sırada göçüğün yaşandığı ifade edildi.
İnşaat ustası Halil Sağlam, olayla ilgili olarak, "Biz üstte çalışıyorduk. Onlardan haberimiz yoktu ve birden göçük oldu. Yaralı arkadaşlar bizde çalışmıyordu" diye konuştu.

Çırpıcı Mahalle Muhtarı Zeki Şentürk ise, "Binanın yıkımı için mal sahibi uzun süredir uğraşıyordu. Yıkım sırasında da bu olay olmuş" dedi.
Görgü tanıkları da, gürültü üzerine olay yerine geldiklerini ve göçükle karşılaştıklarını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2009 Salı 11:54:26
Güncelleme :20 Ekim 2009 Salı 14:23:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasemin baş IP: 78.181.23.xxx Tarih : 23.10.2009 21:34:47

Allah yardımcımız olsun :( abim şimdi hastanede komada tabi onlar rahat rahat konuşuyorlar... sizin işçiniz değil madem neden dikkatli çalışmıyorsunuz... insan hayatı ne kadar ucuz işte görüyoruz...