30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Zeytinburnu’nda olaylı gece

ZEYTİNBURNU’nda bir grup bölücü terör örgütü yandaşı, park halindeki araçları ateşe verip iş yerlerine molotof kokteyli attı.

Bayram öncesi yapılan eylemi mahalle sakinleri provokasyon olarak değerlendirdi.

Zeytinburnu, Yeşiltepe Mahallesi’nde toplanan yüzleri maskeli bir grup bölücü terör örgütü yandaşı, 74’üncü Sokak’ta park halindeki 7 aracı ateşe verdikten sonra dükkanlara da zarar verdi. CHP İlçe Başkanlığı binasının önünde bulunan bir aracı ateşe veren terör örgütü yandaşları, AKP İlçe Başkanlığı binasına ve alt katındaki banka şubesine molotof kokteyli attı. Terör örgütü sempatizanları, ara sokaklara dağılarak kaçarken, çıkan yangınlara müdahale için olay yerine Bakırköy ve Zeytinburnu itfaiye gruplarından ekipler sevk edildi. İtfaiye ekipleri yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından araçlardaki yangını söndürdü.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Olay yerinde yapılan araştırmalar sırasında bir poşetin içinde kullanılmamış 17 adet molotof kokteyli ile balta ve havai fişek bulundu.

Terör örgütü yandaşlarının bayram öncesi yaptığı eyleme tepki gösteren vatandaşlar, "Bayram günü de bu yapılmaz. Maskeli şahıslar önlerine ne geldiyse yaktılar. Araçlar kundakladılar, dükkanlara zarar verdiler. Provokasyon yapıyorlar." diye konuştu.

 

..
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2011 Pazar 10:37:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?