23
Mayıs
2024
Perşembe
BİLİM TEKNOLOJİ

SAKAT ÇOCUK DOĞUMLARI ÖNLENEBİLİR Mİ?

SAKAT ÇOCUK DOĞUMLARI ÖNLENEBİLİR Mİ?
Araştırmacı, ekonomist Yıldız'a göre
Evet Önlenebilir.
 
Araştırmacı Ekonomist Osman Yıldız 1994 yılından beri yaptığı çalışmalar sonucunda bulduğu bilgilerle sakat çocuk doğumlarının en az % 50 sinin döllenme zamanından dolayı meydana geldiğini ve bu sakat çocuk doğumlarının önlenebileceğini iddia ediyor.
 
Yıldız 1994 yılında İstanbul'da yerel yayın yapan bir televizyon kanalının sahibi iken Şanlıurfa'da yaşanan bir olayın haberinden etkilenerek ailelerin cocuklarının cinsiyetlerini tayin etme konusunda araştırmalara başladığını belirtiyor.

Şubat 1997 yılında yaptığı çalışmalardan elde ettiği bilgileri Kartal Devlet hastanesine sunduğunu, bunun sonucunda da 1 Eylül 1997 tarihi itibariyle Yıldız Aile Planlaması adıyla bir yazılım geliştirdiklerini belirtiyor.
Yine bu yazılım la dünyanın mükemmel mekanizmasının çalışmasından yola çıkılarak hazırlanmış olan geleceğe yönelik güneşin doğuş ve batışı gibi; kadının döllenme zamanını tespit edilmesini sağladıklarını iddia eden Yıldız: Bu döllenme zamanın tespiti sonucunda sadece her ay için 24 saatlik bir zamanda programı kullanan çiftlere ilişkiye girmemelerini tavsiye ettiklerini söylüyor.

27 Aralık 2002 tarihinde basında yer alan bazı haberler üzerine programda emeği geçen doktorlardan biriyle yapılan bir konuşma sonucu sakat çocuk doğumlarıyla ilgilenmeye başladığını belirten Yıldız, bundan sonra yaptığı çalışmalarla programı kullanan çiftlerde hiç sakat çocuk doğumları görülmediğini tespit ettiğini belirtiyor.

Bu durum karşısında araştırmalarına devam eden Yıldız, Yıldız Formülü olarak adlandırdığı ve aşağıda ki belirtilerin bizzat her kadın tarafından tespit edilebileceği bir zamanı bulduğunu ve bunu 27 Şubat 2003 te Resmi olarak konuyu anlatıp araştırmaların başlaması için Antalya Tıp Fakültesine ve Antalya Devlet Hastanesine bildirdiğini açıklıyor.

Bu zamanın Döllenmeye sebep olacak şekilde kullanılmaması durumunda ise sakat çocuk doğumlarının en az % 50 azalacağını iddia ediyor.

G= AO- 365/24 olarak veya kısaca SCS= AOs-365 açıklanan Yıldız formülü ile de her çiftin kendilerine ait sakat çocuk döllenmesine sebep olacak zamanı hesaplayabileceklerini belirtiyor.

Yıldız Formülünde;

SCS= Zaman olarak sakat çocuk doğumuna sebep olacak saat
AOs= Hesap yapılacak bayanın adet sürelerinin saat olarak ortalaması
365= Yıldız sabiti
Hesabın bilgisayar ve internet imkanı olanlar için
www.yb.com.tr/scs adresinde ücretsiz olarak üye olanlara otomatik olarak sunulduğunu belirten Yıldız, bilgisayarı olmayanlarında adet kanamalarının başlangıcını saat olarak yazıp, 2. bir adet kanamalarının başlangıcıyla beraber de AOs lerini bulabileceklerini ve çıkan zamanı hesaplayarak şu belirtilerle de yaptıkları hesabın doğruluğunu test edebileceklerini iddia ediyor.
-Kasıklarda batma hissi
-Farklı bir akıntının gözlenmesi
-Cinselliğe karşı farklı bir ilgi
-Parfüm kullanmayan bayanlarda ilişki sonrası oluşan kokunun cinsellik öncesi oluşması
-Gözlerde baygın ifade
-Kendini bir zaman için farklı hissetme

Yine Yıldız bu konuda Döllenme zamanının ve adet kanamalarının saatinin de önemli olduğunu Dünyada ifade eden ilk kişi olduğunu, bu konuda bilgilerin tamamının doğru olduğunu fakat geçen 8 aylık zaman diliminde resmi bir çok kuruma başvurduğunu, konunun uzmanlarının kendisini dinlemediğini iddia ediyor.

            Başbakanlığa hitaben yazılmış müracat ise aynen şöyle

 

04/03/2003 günü saat 11:08 itibariyle

Aynı dilekçe ayrıca 03/04/2003 günü elden de başbakanlığa sunulmuş.

ACİLDİR

ACİLDİR

ACİLDİR

 

 

TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIĞINA

ANKARA

Konu: DÖLLENMEDEN KAYNAKLANAN SAKAT ÇOCUK DOĞUMLARININ ÖNLENMESİ KESİN OLARAK MÜMKÜNDÜR.

Sayın Başbakanım.

Aşağıda detaylarını bulacağınız bilgi Şubat 1997 yılından beri takip edilen Yıldız Aile Planlaması programından çıkarılmıştır. Programın testleri Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamlanmıştı. Bu konuyla ilgili 26 Aralık tarihinde bir gazetemizde yayınlanan bir yalan heber üzerine başlayan tartışmalar sonucu programın sakat çocuk doğumunu sıfıra indirdiği ortaya çıktı. Bunun üzerine ben bu programda ilişkinin tavsiye edilmediği günün formülünü çıkararak 26/02/2003 günü yayınladım. Ve aynı gün Antalya Tıp Fakültesi Dekanlığına ve Antalya Devlet Hastanesi Başhekimliğine resmi olarak konunun incelenmesi ve doktorlara konuyu ispat etmek için müracaat ettim.

Ertesi Gün Antalya Devlet hastanesi doktorlarından Şahin Günaydın isimli doktor beni arayarak Amerika'da Newyork'taki bilmem ne üniversitesinin hocalarının konuyla ilgilendiklerini ve benden bilgileri istediklerini söyledi. Görüşmeler sonucu ben bu araştırmanın yurtdışında değil Ülkemde yapılmasını istediğimi belirttim. 

Bana sen bu araştırmayı Türkiye'de yaptıramazsın dedi. (Bu cümle ne demek oluyor. Resmi olarak hastanede doktor olan birisi nasıl böyle emin olarak konuşabiliyor) Buna rağmen

Ben de yaptırabileceğimi söyledim.

Fakat 5 gündür ne fakülteden nede hastaneden yetkililerle bir türlü görüşemedim. Bunun üzerine 03/03/2003 günü Sağlık Bakanlığına konuyu anlatan bir yazı gönderdim. Bakanımızın sekreterine de durumu telefonla anlattım. Bakanımızın sekreteri de bakana mutlaka durumun aciliyetini anlatacağını ve beni arattıracağını söyledi. Fakat bu saate kadar halen daha benimle konuyu konuşmak için arayan soran olmadı. Bu sabah tekrar telefon ettiğimde ise Bakan beyin meşgul olduğu belirtildi.

Şimdi lütfen aşağıda ki bilgileri okuyunuz. Ve bu bilgilerin tamamen yalan, uydurma olduğunu düşününüz.(Bilgiler kesin olarak doğru olup her yerde her konumda doğru olduğu matematiksel olarak ispatlanmıştır. 5 yıllık gözetleme süresinde de fiili uygulamada da doğruluğu gözlemlenmiştir. İleriye yönelik uygulamada da doğruluğu ispatlanacaktır.) Buna rağmen konunun Sizce de araştırılması gerekmez mi? Bu kadar önemli bir konu bu kadar savsaklanabilir mi? Her doğumdan en az 1/1700'ü (Binyediyüzdebiri) sakat bebek olarak dünyaya gelirken bu sakat bebeklerin en az yarısının kesin önlenebileceği iddiası yalan bile olsa incelenmesi gerekmez mi? Yani her geçen gün demek 3500 sakat çocuğun daha Dünyaya gelmesi demek değil mi? Veya bu beş günde bu bilgiye ulaşılamadığından 260 gün sonra 17500 sakat çocuk daha dünyaya gelmeyecek mi?

Bunu anlamak için Amerikalıların davranışına bakmak daha doğru olmaz mı? Kendilerine müracat edilmediği halde Amerikalılar konuyu araştırmak için hemen bütçe oluşturup Türkiye'deki bir doktora 3.000 dolar para göndererek acele neden bilgi istiyorlar.

Yine benim araştırma talebimde tek bir liralık dahi para talebim yoktur. Ve bu araştırmanın incelenmesi için bence tek bir lira dahi para gerekmemektedir.

Sayın Başbakanım! Ben Ülkemi çok seviyorum. Ve Ülkemin; Dünya tarihine 21. yüzyılın en önemli buluşlarından biri olarak geçecek bu formülü bütün İnsanlığın hizmetine zaman kaybetmeden sunmasını istiyorum.

Lütfen aşağıda ki bilgileri okuyarak bizzat kendiniz konuyu analiz ediniz. Ve gerekli yerlere konunun araştırılmasına gerek görürseniz gerekli emir ve direktifleri veriniz. Gerekli görmezseniz bu satırları okuyarak zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

 

YILDIZ FORMÜLÜ
SCS= AOs-365

SCS= SAKAT ÇOCUK SAATİ =Döllenme zamanına göre sakat çocuğa döllenmenin olma olasılığı en yüksek saat

AOs= Saat olarak adet ortalaması= Bayanların 1. kanama süresinden başlayarak 2. kanamanın başladığı süreye adet süresi denir. Bu sürelerin saat olarak aritmetik ortalamasına ise saat olarak adet ortalaması ifadesini kullanıyoruz.

365= Yıldız sabiti (Yıldız aile planlaması programından çıkarılmış olan ve kesin olarak programı kullanan çiftlere döllenmeye sebep olacak şekilde ilişkiye girmemelerinin tavsiye edildiği günün sabiti. Bu rakamı yılın günleri olarak da hatırlayabilirsiniz.)


Sayın Başbakanım!

Şimdi Türkiye istatistiklerine bakalım

Türkiye’nin nüfusu 2000 yılı DİE Genel sayımının kesin olmayan sonuçlarına göre 67.844.903 kişi. Türkiye’deki ortalama hane halkı büyüklüğü ise 4,64. Bu sonuçlardan yola çıkarak Türkiye’de toplam 15.204.227 hane olduğunu söylemek mümkün. Türkiye’nin 15 yaş ve üstü nüfusu ise 47.799.287 kişi.
Yapılan araştırma sonucunda, Türkiye’nin 100 hanesinin 5,4’ünde 1,23 engelli bir vatandaşa rastlamak mümkün. Bu da yaklaşık 821.028 hane etmekte. Türkiye hane halkı büyüklüğünü 4,64 kabul ettiğimizde, engelli vatandaşlardan ortalama 3,807,293 kişi etkilenmekte. Türkiye’de ailesi ve/veya yakınları tarafından engelli (Bedensel, Zihinsel, Görme ve İşitme) olarak tanımlanan yaklaşık 922.000 kişi olduğu saptandı.
Tespit edilen yaklaşık 922.000 engelli kişinin soru formunda belirtilen kriterlere göre
dağılımı yaklaşık olarak aşağıdaki gibi:
. Zihinsel Engelli: 199.000 kişi
. Bedensel Engelli: 536.000 kişi
. İşitme Engelli: 109.000 kişi
. Görme Engelli: 77.000 kişi

Yıldız Aile planlaması programının kullanımından dolayı 5 yılda hiç sakat çocuk dünyaya gelmemiş olması çok ama çok önemli bir bulgudur.

Bu program kullanılmasaydı ne olurdu? 27.000 sıhhatli çocuktan yaklaşık 1/20'si, yani 1350 çocuk sakat olacaktı.(Aile başına düşen sakat oranından hareket edilmiştir.) Bu bulgudan dolayı ben hiç tereddütsüz, herhangi bir beklentim olmadan bu formülün tüm insanlık tarafından kullanılmasını sağlamak için harekete geçtim. Lütfen insanlığın geleceği için sizde aşağıdaki açıklamaları okuyarak eğer uygun görürseniz konunun araştırılabilmesi için gerekli emir ve direktifleri veriniz.

Konu kesindir ve hata payı matematiksel olarak yoktur.

Sayın Başbakanım.

SAKAT ÇOCUK SAATİNİ NASIL HESAPLARSINIZ? VE KENDİ KENDİNİZE İSPATINI NASIL YAPABİLİRSİNİZ?

Eşinizin veya kızınızın veya çevrenizde ki bayanlardan sıhhatli herhangi bir bayanın SCS'sini hesaplayalım.

SCS'si hesaplanacak bayanın adet kanamasının başladığı saati yazınız.
2. Adet kanamasının başladığı saati bekleyiniz. 2. adet kanamasının başladığı saat belli olunca 1. adet kanamasının başladığı saatten 2. adet kanamasının başladığı saate kadar olan süreyi tespit ediniz.

Örnek verirsek
Bayanımız 10/01/2003 günü saat 07.35 de adet kanamasının başladığını görmüş olsun.
Yine aynı bayanımız 06/02/2003 günü saat 19.10 da 2. adet kanamasının başladığını fark etmiş olsun.

Bu bayanın saat olarak adet süresi 659 saat 35 dakikadır. Dakikayı saate yuvarlarsak 660 saattir.
(Not: Daha hassas hesap için dakikalarda aynen alınır. Ve Yıldız sabiti de 365.25 olarak alınır.)

Şimdi: SCS=660-365=295
Yani bu bayanın SCS si 2. adet kanamasının başladığı 06/02/2003 günü saat 19.10 dan başlayarak hesaplandığında 295. saattir. Yani 19/02/2003 günü gece 02.10 saati bu bayanın sakat çocuğa döllenme olasılığının en yüksek olduğu saattir. Ve bu saatin 24 saat öncesinden başlayarak bayan kendisinde bazı farklılıklar hisseder. Bu farklılıklar 24 saat sonrasına kadar da devam etmektedir.

Bu saatin ilerisi ve gerisine doğru 24 saatlik zaman dilimlerinde simetrik olarak sakat çocuk döllenme riski azalır ve 24 saat içinde tamamen yok olur.

Bu bilginin doğruluğunu nasıl test ederek ispat edebilirsiniz. Takip edilecek bayanın ilk adet kanamasının başladığı saati ve tarihi not alınız. Bundan sonra 9. günden başlayarak bayanda ki aşağıda belirtileri verilen özellikleri gözlemlemeye çalışınız.

1- Cinselliğe karşı farklı ilginin olduğu gün.

2- Vücut ısısının 0.3 derece arttığı gün.

3- Bayanın gözlerinin baygın bakışa döndüğü gün.

4- Bayanın cinsel organında normal akıntı dışında farklı sayılabilecek akıntının olduğu gün.

5- Parfüm kullanmayan bayanlar için kokunun farklılaştığı gün.

6- Bu duyguyla hareket edecek bayanın hissedeceği gün....

Gözlemlenen bayanda yukarıda sayılan özelliklerden bir veya bir kaçı gözetlenebiliyorsa bu tarihi not alınız. Ve formülde

SCS yerine bulduğunuz sayıyı yazınız.

Örnek verirsek.

10 Şubat 2003 günü saat 10.00 da adet kanamasını gören bayanın Şubatın 20 sinde saat 18.00 civarlarında yukarıda sayılan özelliklerden bir veya bir kaçını hissettiğini düşünelim.

Bu bayanın SCS'si 10 gün 8 saat sonra yani 248 dir.

248=AOs-365 ise

AOs= 365+248=613

Bulduğumuz saati bayanın adet kanamasının başladığı saate ilave edersek bu bayanın yeni adet kanamasının başlayacağı günü buluruz.

Bu günde 25 gün 13 saat sonrası yani 07 Mart 2003 günü saat 23.00 civarıdır. Eğer bu bayan bulduğumuz bu tarih ve saatte adet kanamasının başladığını gözetleyebilirse hissettiği bilgi doğrudur. Ve kesin olarak SCS'sini bulabiliyor demektir. (adet kanaması bulduğumuz saatin 24 saat öncesinde veya 24 saat sonrasında başlaması da bulunan bilginin doğruluğunu gösterir.)

Formülün doğruluğunun ispatını nasıl yaparsınız.

En az 1 adet süresi belli olmuş bayanın SCS'sini hesaplayınız. Hesapladığınız gün ve saatin gözlemini yapınız. Yukarıda sayılan belirtileri gözetlediğiniz zamanı bulunuz. Ve bir sonraki adet kanamasının başlayacağı süreyi yeni bilgiden yola çıkarak hesaplayınız. Eğer yeni adet kanaması sizin hesapladığınız zamanın 24 saatlik dilimi içinde oluşursa formülün doğruluğunu ispat etmiş olursunuz.

Önemli not: SCS'si hesaplanacak olan bayanın hesaba katılan adet süresi ne kadar çok olursa AOs o kadar güvenli olur. Bizim kesin tavsiye ettiğimiz süre ise 9 adet adet süresinden AOs'nin hesaplanmasıdır.

Önemli soru: Bu saatin Sakat çocuk döllenmesine sebep olduğu nereden biliniyor.

Cevap: Bu bilgi Yıldız Aile Planlaması programını kullanan kişilerde hiç sakat çocuk doğumuna rastlanmadığı için ortaya çıktı. Ve programda bu gün için Hamile kalma ihtimali %98 bebeğin cinsiyeti için ise kararsız ifadesi kullanılıyordu. Bu nedenle de hiç bir kişi bu günü kullanmadı. Sonuçta da Akraba evlilikleri dahil hiç sakat çocuk doğumu olmadı.
Yıldız sabiti olarak verilen 365 rakamı ise üzerinde çalışılmakta olan artı 1 enerjinin bulunması projesinden yola çıkılarak Aile Planlaması programına 1 E
ylül 1997 tarihinden önce konmuştur.

Bu konuda resmi araştırmaların yapılması için Antalya Tıp fakültesi Dekanlığına ve Antalya Devlet Hastenesi başhekimliğine müracaat edildi. Resmi araştırmalar da en kısa sürede umarım Sizlerin de katkılarıyla başlayacaktır.

Yine doğada memeli varlıklar incelendiğinde görülecektir ki çiftleşme öncesi anne adayı dışarıdan erkeklerin anlayacağı şekilde çiftleşme isteğini belli etmektedir.(Davranış,koku veya şekillerle) Ve bu süreç dikkatli izlenirse dişi bu süreçte çiftleşmeyi kabul etmemektedir. Yani bu belirtileri sunduğu zaman dilimi geçtikten sonra çiftleşmeyi kabul etmektedir. Yine hayvanlar incelendiğinde görülecektir ki Down sendromu denen olgu hayvanlarda vuku bulmamaktadır.

Ayrıca bu konu net anlatımla neden bu saatin döllenme için kullanılmaması gerektiği döllenme süreciyle de ispat edilmektedir. Yani SCS saati ovülasyon zamanında her tür spermin yumurtanın yanında olmasına sebep olmaktadır. Bu saatin atlanması ise yalnızca sağlıklı spermlerin yumurtayı dölleyebilmelerine müsade edilmesini sağlamaktadır.

Bu konuda yapılması gerekenler ise;

Teşbihte hata olmaz ilkesinden hareketle; tek tek sivrisinekle mücadele etmektense bataklığı kurutmak daha doğrudur. Lütfen yukarıda ki bilgi eksikliğinden dolayı günde yaklaşık 3500 sakat bebeğin doğumunun engellenmesinin mümkün olduğu unutmayınız.

Ve konunun aciliyetine istinaden bütün insanlığa bu bilginin ulaşabilmesi için yardımlarınızı esirgemeyiniz.

Ve çok daha önemlisi lütfen olumlu veya olumsuz acil olarak mutlaka cevaplayınız.

Saygılarımla!

Osman Yıldız

Yeşilbahçe Mah. 1462 sok. No:10

Antalya

0242 312 47 00

0532 215 36 92

Bu dilekçeye verilen cevabı ve diğer müracatları ise www.yb.com.tr/ana.htm adresinden inceleyebilirsiniz.

Osman Yıldız
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2003 Cuma 17:28:11
Güncelleme :15 Ağustos 2005 Pazartesi 17:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?