18
Mayıs
2024
Cumartesi
BİLİM TEKNOLOJİ

Döllenmeden Kaynaklanan Sakat Çocuk Doğumlarını Önlenmesi

Araştırmacı Ekonomist Osman Yıldız 1994 yılından beri yaptığı çalışmalar sonucunda bulduğu bilgilerle sakat çocuk doğumlarının en az % 50 sinin döllenme zamanından dolayı meydana geldiğini ve bu sakat çocuk doğumlarının önlenebileceğini iddia ediyor.
Yıldız 1994 yılında İstanbul'da yerel yayın yapan bir televizyon kanalının sahibi iken Şanlıurfa'da yaşanan bir olayın haberinden etkilenerek bu konuda araştırmalara başladığını belirtiyor.

Şubat 1997 yılında yaptığı çalışmalardan elde ettiği bilgileri Kartal Devlet hastanesine sunduğunu, bunun sonucunda da 1 Eylül 1997 tarihi itibariyle Yıldız Aile Planlaması adıyla bir yazılım geliştirdiklerini belirtiyor.
Yine bu yazılım la dünyanın mükemmel mekanizmasının çalışmasından yola çıkılarak hazırlanmış olan geleceğe yönelik güneşin doğuş ve batışı gibi; kadının döllenme zamanını tespit edilmesini sağladıklarını iddia eden Yıldız: Bu döllenme zamanın tespiti sonucunda sadece her ay için24 saatlik bir zamanda programı kullanan çiftlere ilişkiye girmemeleri tavsiye ettiklerini iddia ediyor.

27 Aralık 2002 tarihinde basında yer alan bazı haberler üzerine programda emeği geçen doktorlardan biriyle yapılan bir konuşma sonucu sakat çocuk doğumlarıyla ilgilenmeye başladığını belirten Yıldız, bundansonra yaptığı çalışmalarla programı kullanan çiftlerde hiç sakat çocuk doğumları görülmediğini tespit ettiğini iddia ediyor.

Bu durum karşısında araştırmalarına devam eden Yıldız, Yıldız Formülü olarak adlandırdığı ve aşağıda ki belirtilerin bizzat her kadın tarafından tespit edilebileceği bir zamanı bulduğunu ve bunu 27 Şubat 2003 te Resmi olarak konuyu anlatıp araştırmaların başlaması için Antalya Tıp Fakültesine ve Antalya Devlet Hastanesine bildirdiğini açıklıyor.

Bu zamanın Döllenmeye sebep olacak şekilde kullanılmaması durumunda ise sakat çocuk doğumlarının en az % 50 azalacağını iddia ediyor.

G= AO- 365/24 olarak veya kısaca SCS= AOs-365 açıklanan Yıldız formülü ile de her çiftin kendilerine ait sakat çocuk döllenmesine sebep olacak zamanı hesaplayabileceklerini belirtiyor.

Yıldız Formülünde;

SCS= Zaman olarak sakat çocuk doğumuna sebep olacak saat
AOs= Hesap yapılacak bayanın adet sürelerinin saat olarak ortalaması
365= Yıldız sabiti
Hesabın bilgisayar ve internet imkanı olanlar için www.yb.com.tr/scs adresinde ücretsiz olarak üye olanlara otomatik olarak sunulduğunu belirten Yıldız, bilgisayarı olmayanlarında adet kanamalarının başlangıcını saat olarak yazıp, 2. bir adet kanamalarının başlangıcıyla beraber de AOs lerini bulabileceklerini ve çıkan zamanı hesaplayarak şu belirtilerle de yaptıkları hesabın doğruluğunu test edebileceklerini iddia ediyor.
-Kasıklarda batma hissi
-Farklı bir akıntının gözlenmesi
-Cinselliğe karşı farklı bir ilgi
-Parfüm kullanmayan bayanlarda ilişki sonrası oluşan kokunun cinsellik öncesi oluşması
-Gözlerde baygın ifade
-Kendini bir zaman için farklı hissetme

Yine Yıldız bu konuda Döllenme zamanının ve adet kanamalarının saatinin de önemli olduğunu Dünyada ifade eden ilk kişi olduğunu, bu konuda bilgilerin tamamının doğru olduğunu fakat geçen 4 aylık zaman diliminde resmi bir çok kuruma başvurduğunu, konunun uzmanlarının kendisini dinlemediğini iddia ediyor.

******

26 Şubat 2003 günü Antalya Tıp Fakültesi Kadın Doğum Ana Bilim Dalı Başkanlığı Prof. larından Mine Üner Hanımla yaklaşık 1 saat görüştüm. Bu görüşme sonucu edindiğim izlenimlerle yaptığım çalışma sonucu Sakat çocuk doğumlarının büyük çoğunluğunun Döllenme zamanından kaynaklandığını buldum.

Bundan sonra ki süreçte neler yaşandığını www.yb.com.tr adresli web sitemizden inceleyebilirsiniz.

13 Mayıs 2003 gününe kadar ise bu konuyu derinlemesine hem yazışmalarla hemde araştırmalarımla inceledim.

Bu araştırmalarım sonucu şu kesin bilgilere ulaştım.

1- Dünya da ilk insandan beri Sakat çocuk doğumlarının sebeplerinden birinin Döllenme zamanınyla ilgili olduğunu ilk söyleyen kişiydim.

Bu nasıl oluyordu.

Kısaca:

Döllenme kadında ki yumurtaya yalnızca bir adet spermin girmesiyle meydana geliyordu.

Yumurtaya girecek olan sperm eğer sağlıklı olursa doğacak çocukta sağlıklı olurdu.

Yumurtaya girecek sperm sağlıksız sperm olursa doğacak çocuğun sakat olma olasılığı her zaman mümkündü.

Doğada ki Hayvanlarda sakat çocuk doğumu görülmeyişinin sebebi net olarak döllenme zamanının dişi tarafından belirleniyor olmasından dolayı idi.

İnsanlarda ise düzenli ve döllenme amacı güdülmeyen ilişkilerin olması sebebiyle yumurta sperm kabul edeceği zamanda başında her zaman sağlıklı olmayan spermlerinde bulunması mümkün oluyordu. Bu durumda da gizli sakatlıklar dahil her sekiz bebekten biri sakat olarak dünyaya geliyordu.
Bu nedenle bu konunun derhal insanlığın gündemine alınıp araştırılması gerekiyordu.

Bu bilgi kesin olarak matematiksel olarak ispatlanmıştır. Yani yumurtanın sperm kabul edeceği zaman dilimiyle ilişkiye girilen saatin doğrudan etkisi vardır. Ve bu oran erkek ve bayanın yaşları ile doğru orantılı olarak armaktadır.

Yaşlı bir erkekle, 45 yaşında ki bir bayanın ilişkisi sonucu sakat çocuk doğma riski, bayanın yumurtasının sperm kabul etme zamanına göre % 90'lara ulaşmaktadır.
Yani spermlerinin yüzde 90'ı sağlıklı olmayan bir erkeğin dölleyeceği yumurtadan % 90 ihtimalle sakat bir bebek dünyaya gelecektir.

2- Sakat bebek doğumlarının döllenme zamanından kaynaklandığı kesin olarak ispatlandığına göre bu döllenmenin önlenmesi mümkün müdür?

Evet bu da mümkündür.
Yine tüm Dünya'da bayanların adet kanamalarının saatinin de önemli olduğunu açıklayan ilk kişiyim.

Ve bu açıkladığım bilgileri bilgisayar ortamında yazılım haline getirerek tüm dünyaya hediye ettim.
Bu yazılımı da incelerseniz göreceğiniz gibi bilgileri girilen bayanın bir sonraki adet kanamasının başlayacağı tarih saatiyle beraber verilmektedir. Ve bu yazılımın hatasız çalıştığı geçen 4 ayda adet bilgileri alınarak takip edilen bayanlarla ispatlanmıştır.
Bu yazılıma
www.yb.com.tr/scs adresinden yeni üye kayıt yoluyla ulaşabilirsiniz.
Bu yazılımın doğru çalıştığını da bizzat kendiniz test edebilirsiniz.

3- Bilgisayar ve internet imkanı olmayanlarda bu haktan istifade edebilir.
Bunun içinde Yıldız Fomulünü ezberleyip matematiksel işlemler yapmaları gereklidir.

Yıldız Formulü:

SCS = AOs- 365

SCS= Döllenmenin sakat çocuğa sebep olabileceği saat (12 saat öncesinden 12 saat sonrasına kadar risk azalan oranda devam eder.)

AOs= saat olarak adet ortalaması
365 = Yıldız Sabiti.

Bu konuylada ilgili geniş açıklamalar www.yb.com.tr adresinde mevcuttur.

4- Bu konuya doktorlar ne demektedir.
a) Osman Yıldız'ı tanıyan ve bu konuyla daha önce ilgilenmiş olan doktorlar bilginin kesin doğru olduğunu kabul etmekle beraber anlamadığım bir şekilde duyarsız kalmaktadırlar. Bu doktorların başın da da Prof. Dr. Mine Üner Hanım gelmektedir.
b) Konu hakkında bilgisi olmadan kadın doğum uzmanı olanlar ise bu bilginin mükemmel olduğunu söyleyip bu bilgiyi keşke siz değilde Amerikalılar bulsaydı demektedirler. Bunların başında da Özel Lara Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Zarif Hanım geliyor.
c) Bir kısım doktorlar ise konunun önemini bile anlamamaktadırlar.

5- Peki bu bilgiyi niye Doktorlar değilde Osman Yıldız buldu.

Her sene yüzlerce çocuğun hamilelik sürecini takip edipte hamilelik sürecinin 280 değil 260 gün olduğunu söyleyebilecek kadar bilgilerine güvenmedikleri için ve Sağlıklı insanların döllenmeleriyle ilgili bilgilerini takip edemedikleri için.

Saygılarımla!

Osman Yıldız

02423124700
05322153692

Osman Yıldız
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2003 Cuma 00:00:30
Güncelleme :30 Aralık 2003 Salı 19:48:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Nazan IP: 88.229.153.xxx Tarih : 23.03.2007 13:03:16
SİTENİZE ÜYE OLMAK VE SAĞLIKLI ÇOCUK İÇİN UYGUN SAATLERİ HESAPLAMAK İSTİYORUM AMA OLMUYOR NASIL ÜYE OLABİLİRİM.SAYGILARIMLA